پیشرفت علمی ایران نتیجه اعتماد به نیروی متعهد داخلی است

امام‌ جمعه کرمانشاه گفت: پیشرفت‌های علمی امروز کشور حاصل تکیه بر توان داخلی و نیروی انسانی متعهد و مؤمن است؛ ملت ایران با اعتماد به خود و بهره‌برداری صحیح از مواهب الهی، مسیر رشد علمی را با اتکا به ظرفیت‌های بومی پیموده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، حجت‌الاسلام حبیب الله غفوری امروز _یکشنبه هجدهم خرداد_ در دیدار با حامد رشیدی سرپرست و معاونان دانشگاه صنعتی کرمانشاه با تأکید بر اهمیت علوم کاربردی در پیشرفت جوامع، اظهار کرد: علوم کاربردی، ابزار مؤثری برای حل گره‌های کور اقتصادی و اجتماعی است و می‌تواند نقش مهمی در ارتقای سطح معیشت و کیفیت زندگی مردم ایفا کند.

وی افزود: هرگاه این علوم در خدمت زندگی مردم قرار بگیرد، بهره‌برداری صحیح از نعمات الهی ممکن می‌شود و بشر می‌تواند هنرمندی خود را در استفاده بهینه از منابع طبیعی و فرصت‌های خدادادی نشان دهد.

امام جمعه کرمانشاه با اشاره به تجربه بعضی کشورهای صنعتی در افزایش ارزش افزوده مواد خام، عنوان کرد: کشورهایی هستند که مواد اولیه را وارد و با فناوری و دانش بومی آن‌ها را به محصولات ارزشمند تبدیل می‌کنند، در مقابل آنچه در جمهوری اسلامی ایران رخ داده، پیشرفت علمی بر پایه نیروی انسانی داخلی خلاق، متعهد و متدین بوده است.

حجت‌الاسلام غفوری ادامه داد: پیشرفت‌های علمی ما نه محصول وابستگی، بلکه نتیجه اعتمادبه‌نفس ملی است، ملت ایران آموخته است که بر خود تکیه کند و هر آنچه را از دیگران گرفته، به‌جای تقلید، بومی‌سازی و ارتقا داده است.

وی با اشاره به نقش دانشگاه‌ها در تقویت فضای علمی و فکری کشور گفت: کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها جای خالی بزرگی است و این فضاها می‌تواند بستر گفت‌وگوی علمی و تضارب افکار را در محیط‌های دانشگاهی فراهم و به بالندگی فکری نسل جوان کمک کند.

امام جمعه کرمانشاه از مسئولان دانشگاه صنعتی کرمانشاه خواست تا با گسترش برنامه‌های علمی کاربردی، زمینه‌ساز رشد نخبگان و اتصال دانش به نیازهای واقعی جامعه شوند.

کد خبر 873344

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.