۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۷
سگ‌گردانی در کردستان ممنوع شد

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کردستان از ممنوعیت سگ‌گردانی در سطح استان خبر داد و گفت: نقاطی که دارای بیشترین سگ‌گردانی هستند شناسایی شده است و به صورت جدی با کسانی که نسبت به این کار اقدام کنند برخورد خواهد شد.

محمد جباری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کردستان، ضمن تأیید ممنوعیت سگ گردانی در استان، اظهار کرد: مسئله سگ گردانی در کردستان، زودتر از استان‌های دیگر کشور و از اواخر بهمن سال گذشته در دستور کار دادستانی قرار گرفته و با دستور قضائی و مرجع انتظامی نیز طرح‌هایی در این راستا انجام شده است.

وی افزود: ممنوعیت سگ‌گردانی مطالبه عمومی شهروندان بوده است، چون هم تهدید علیه بهداشت عمومی بوده و هم باعث سلب آرامش و آسایش شهروندان می‌شود.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کردستان خاطرنشان کرد: مسئله سگ‌گردانی خلاف فرهنگ جامعه ما نیز بوده و جایی در فرهنگ ما ندارد.

جباری تصریح کرد: نقاطی که بیشترین سگ‌گردانی را دارند در استان کردستان شناسایی شده و توسط مجموعه انتظامی با دستور قضائی با آن‌ها به صورت جدی برخورد خواهد شد.

وی از شهروندان خواست که با مجموعه انتظامی و دستگاه قضائی همکاری کرده تا این طرح به خوبی در استان اجرایی شود.‌

کد خبر 872901

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.