۱۰۰ امام‌زاده و بقاع متبرکه مازندران میزبان برگزاری مراسم پرفیض دعای عرفه

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران از برگزاری گسترده مراسم پرفیض دعای عرفه در بیش از ۱۰۰ امامزاده و بقعه متبرکه در سراسر استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران و به نقل از روابط عمومی اوقاف و امور خیریه استان، حجت‌الاسلام ابراهیم حیدری جناسمی اظهار کرد: روز عرفه مصادف با نهم ذی‌الحجه، اوقاف مازندران با برپایی مراسم پرفیض دعای عرفه فرصتی معنوی جهت بهره‌مندی از فیوضات این روز شریف فراهم می‌کند.

وی با بیان اینکه روز عرفه از ایام بسیار ارزشمند و پربرکت است، افزود: با توجه به اهمیت این روز، تمهیدات لازم برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم دعای عرفه در امام‌زادگان و اماکن مذهبی استان در نظر گرفته شده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران تصریح کرد: با همکاری هیئت امنا و مسئولان بقاع متبرکه، محیطی آرام و معنوی برای زائران و دلدادگان اهل بیت (ع) فراهم می‌شود تا بتوانند از فضای نورانی این اماکن مقدس برای راز و نیاز و طلب مغفرت بهره‌مند شوند.

حیدری جناسمی گفت: مراسم پرفیض دعای عرفه در بیش از ۱۰۰ امامزاده و بقعه متبرکه در سراسر استان برگزار می‌شود.

وی از تمام دلدادگان و ارادتمندان به اهل بیت (ع) دعوت کرد تا با حضور پرشور خود در این مراسم، از برکات دعای عرفه بهره‌مند شده و با توسل به ائمه اطهار (ع)، حاجات خود را از خداوند متعال طلب کنند.

کد خبر 871983

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.