مراقب بستنی‌های غیرمجاز باشید، از شیر ناسالم تا رنگ‌های مصنوعی ممنوعه

کارشناس آزمایشگاه غذا و دارو گفت: استفاده از شیر غیربهداشتی و رنگ‌های خوراکی مصنوعی همچون تارترازین و سانست یلو در بستنی می‌تواند سلامت مصرف‌کنندگان به‌ویژه کودکان را تهدید کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان غذا و دارو، حسین ضیایی اظهار کرد: استفاده از شیر پاستوریزه در تولید بستنی ضروری است زیرا شیر محیط مناسبی برای رشد میکروب‌ها است و در صورت رعایت نکردن اصول بهداشتی در تولید، نگهداری و عرضه، سلامت مصرف‌کنندگان به‌ویژه کودکان در معرض خطر قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به وجود باکتری‌های روده‌ای مانند اشرشیاکلی در بستنی‌هایی که به شکل غیربهداشتی تهیه می‌شود، افزود: این نوع آلودگی‌ها می‌تواند موجب بروز اسهال و استفراغ شدید در کودکان شود، بنابراین توصیه می‌شود بستنی تنها از مراکز معتبر و دارای مجوز بهداشتی خریداری شود.

کارشناس آزمایشگاه غذا و دارو گفت: هرچند رنگ‌های مصنوعی مانند سانست یلو و تارترازین جز رنگ‌های خوراکی مجاز هستند، اما استفاده از آن‌ها در محصولاتی همچون بستنی که مصرف‌کننده عمده آن کودکان هستند، ممنوع است و این رنگ‌ها می‌تواند باعث بروز واکنش‌هایی مانند بیش‌فعالی یا حساسیت در کودکان شود.

ضیایی تاکید کرد: استفاده از رنگ‌ها و طعم‌دهنده‌های طبیعی همچون زعفران، کاکائو، و عصاره میوه‌ها، بهترین گزینه برای تهیه بستنی‌های سالم و ایمن است.

وی تصریح کرد: خانواده‌ها به‌ویژه در فصل تابستان با دقت بیشتری خرید بستنی را انجام دهند و تنها از فروشگاه‌های دارای مجوز بهداشتی و نشان معتبر سلامت، بستنی تهیه کنند؛ توجه به ظاهر، بسته‌بندی، ترکیبات، طعم و رنگ بستنی از نکاتی است که می‌تواند از بروز مسمومیت‌های غذایی، به‌ویژه در کودکان، پیشگیری کند و رعایت همین نکات ساده، گامی مؤثر در حفظ سلامت خانواده‌ها است.

کد خبر 871975

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.