به گزارش خبرگزاری ایمنا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا ملون میوهای تراریخته و مضر برای سلامتی است؟، مطرح کرد:
«موادغذایی تراریخته به آن دسته از غذاهایی اطلاق میشود که با استفاده از دستکاری و مهندسی ژنتیکی در آن خصوصیات جدیدی پدید میآید که در حالت طبیعی وجود ندارد.
ملون، میوهای سرشار از آنتیاکسیدان و ویتامین بوده و در دسته میوههای جالیزی است؛ بر خلاف باور عموم، ملون میوهای تراریخته نبوده و نه تنها سرطانزا نیست بلکه به علت محتوای بالای آنتیاکسیدانها و ترکیبات کاروتنوئیدی میتواند نقش محافظتی در برابر سرطانها و بسیاری از بیماریهای دیگر داشته باشد.
همچنین، مطالعات نشان داده است ملون میتواند در کنترل فشارخون نقش مؤثری داشته باشد. شواهد نشان میدهند که تخم ملون میتواند در بهبود چربی خون مؤثر بوده و خاصیت ضد التهابی نیز داشته باشد.»




نظر شما