تخصیص زمین به متقاضیان و وضعیت احداث نیروگاه‌های خورشیدی

در پنجمین جلسه کمیته انرژی استان تهران تخصیص زمین به متقاضیان و وضعیت احداث نیروگاه‌های خورشیدی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد دستگاه‌های اجرایی با تسریع در فرآیند صدور مجوزها، مسیر راه‌اندازی این نیروگاه‌ها را هموارتر سازند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، پنجمین جلسه کمیته انرژی استان تهران امروز _دوشنبه دوازدهم خرداد_ به ریاست حشمت‌الله عسگری، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران و رئیس کمیته انرژی استان، به میزبانی شرکت توزیع نیروی برق استان تهران برگزار شد.

در ابتدای جلسه، اکبر حسن‌بکلو مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران، گزارشی از اقدامات انجام‌شده در زمینه مدیریت مصرف انرژی در شهرستان‌های استان، روند هوشمندسازی شبکه برق و وضعیت کنترل‌پذیری شبکه ارائه کرد.

در ادامه، موضوعات مرتبط با توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر از جمله پیشرفت در صدور مجوزها، تخصیص زمین به متقاضیان و وضعیت احداث نیروگاه‌های خورشیدی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد دستگاه‌های اجرایی با تسریع در فرآیند صدور مجوزها، مسیر راه‌اندازی این نیروگاه‌ها را هموارتر سازند.

در پایان این نشست، حشمت‌الله عسگری به همراه مدیرعامل شرکت توزیع برق و مدیران حاضر، با حضور در قرارگاه رصد مصرف برق شهرستان‌های استان تهران، از سامانه‌های “نور” و “شهاب” بازدید کردند و در جریان نحوه پایش لحظه‌ای مصرف برق و مدیریت بار شبکه توزیع قرار گرفتند.

کد خبر 871669

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۷:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۵
    1 0
    تازه به فکر افتادید واقعاً تهوع آورید جالب اینجاست اگر برق تولید کنن باید فقط به. وزارت نیرو بدن و به شبکه وصل بشن و خصوصی حق فروش ندارن و تا سالها پولشون رو هم نمیدید مگر دیوانه ان تو این زمینه فعالیت کنن زمانی شاید پول این تولید کننده بیچاره رو میدید که ارزش پولش دهها برابر کم تر شده در حالی که کسی دو تا قبض پرداخت نکنه در جا برقش قطع میشه و در دریافت اصلأ معطل نمیشید
    • IR ۱۰:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۶
      0 0
      هنوز اجرایی نشده جنابعالی غیب میگی لطفا دست از سیاه نمایی بردارید
    • ایمان دهقانی IR ۱۰:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۶
      0 0
      تولید کننده ها می تواند برق تولیدی را با قیمتی بالاتر در بورس انرژی بفروشند !
  • IR ۱۳:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۵
    0 0
    اینن دولت بنا نیست راه رضای خدا موش بگیره فقط فکر منافعه خودشه و بس زمین و بودجه بهانست
  • منوچهرخواجه دهی IR ۱۴:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۹
    0 0
    درودبرشما بنده وبرادرم ۵سال پیش طرح احداث نیروگاه خورشیدی با مجوز وسرمایه گذارخارجی داشتیم وتا مرحله انتقال سرمایه به بانک رفاه را انجام دادین ولی متاسفانه هرچه تلاش کردیم نتوانستیم سرمایه را برای شروع کاراز بانک آزاد وبهره برداری کنیم.وهنوزهیچکس از دولت به ما پاسخ قانع کننده ندا ده است. به امیدزندگی بهتر