بازگشت ایران به شورای مرکزی فائو پس از ۱۵ سال تعلیق

وزیر جهاد کشاورزی، بازسازی و راه‌اندازی مجدد «اتاق ایران» در مقر سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (فائو) در رم را از موفقیت‌های دیپلماتیک دولت چهاردهم دانست و گفت: با پرداخت بخشی از بدهی به فائو و پایان تعلیق، حق رأی ایران در این سازمان بین‌المللی پس از ١۵ سال احیا شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، غلامرضا نوری قزلجه با اشاره به نقش تاریخی ایران در فائو اظهار کرد: ایران همواره یکی از کشورهای تأثیرگذار در منطقه آسیا و عضو شورای مرکزی فائو بوده است، اما در ۱۵ سال اخیر، به دلیل عدم پرداخت حق عضویت، عملاً از حق رأی و مشارکت در تصمیم‌گیری‌های کلان این سازمان محروم شده بود.

وی با اشاره به بدهی ایران به فائو افزود: سال‌ها بدهی معوق به دستگاه‌های محلی رم داشتیم که باعث تعلیق فعالیت‌های دفتر و امکان تعطیلی کامل آن شده بود که با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه و حمایت وزارت امور خارجه، توانستیم بدهی‌ها و حق عضویت به فائو را پرداخت کنیم.

وزیر جهاد کشاورزی به بازسازی و راه‌اندازی مجدد «اتاق ایران» در مقر فائو در رم اشاره کرد و گفت: احیای مجدد این اتاق یکی از موفقیت‌های دیپلماتیک دولت چهاردهم است که به فعال شدن همکاری‌های ایران، استفاده از ظرفیت‌های بین‌المللی سازمان‌هایی مانند صندوق بین‌المللی توسعه کشاورزی (IFAD) و همچنین بهره‌مندی از فرصت آموزش، ترویج، تحقیق و توسعه کشاورزی فائو در کشور کمک خواهد کرد.

کد خبر 871431

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.