کشف و جمع‌آوری ۵۲۰ دستگاه غیرمجاز استخراج رمز ارز در تبریز

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز از کشف و جمع‌آوری ۵۲۰ دستگاه غیرمجاز استخراج رمز ارز طی سال جاری در تبریز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان شرقی، اکبر فرج‌نیا ظهر امروز _یکشنبه یازدهم خرداد_ در جمع مدیران شرکت توزیع نیروی برق با اشاره به پیامدهای فعالیت مراکز غیرمجاز استخراج رمزارز بر ناترازی انرژی اظهار کرد: شناسایی و برخورد با این مراکز فرایندی دشوار و پیچیده است، اما با همت نیروهای پرتلاش شرکت توزیع نیروی برق تبریز به عنوان اولین شرکت در سطح کشور موفق به ثبت رکوردی جدید در این حوزه شده است و از ابتدای سال جاری تاکنون ۵۳ مرکز شناسایی و ۵۲۰ دستگاه غیرمجاز استخراج رمزارز از این مراکز جمع‌آوری شده است.

وی با تاکید بر اینکه این اقدام گامی مهم در مسیر مقابله با ناترازی انرژی در منطقه است، افزود: امیدواریم با استمرار این تلاش‌ها بتوان گام‌های موثرتری در راستای پایداری شبکه برق و جلوگیری از تلفات غیرمجاز انرژی برداشت.

مدیرعامل شرکت توزیع برق تبریز عنوان کرد: همکاران مجموعه صنعت برق فراتر از وظایف سازمانی، با روحیه‌ای جهادی و همدلی مثال‌زدنی برای تحقق اهداف گام برمی‌دارند و این انسجام موجب شده تا صنعت برق کشور علی‌رغم تمامی چالش‌ها، به عنوان صنعتی موفق و منسجم شناخته شود.

فرج‌نیا عنوان کرد: این عملکرد حاصل تلاش هماهنگ و شبانه‌روزی همکاران ما در بخش‌های مختلف است و نشان می‌دهد که مسئولیت‌پذیری و تعهد در صنعت برق تنها یک شعار نیست بلکه به‌صورت عملی در همه سطوح جاری است.

کد خبر 871228

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.