به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، در روزگاری که محرومیت، واژهای تکراری و سنگین برای بسیاری از دختران مناطق کمبرخوردار کشور شده، افتخارآفرینی دختری از دل کوههای بختیاری، روزنهای از امید را در دلها روشن کرده است.
سامیا شهپری نوجوانی از شهرستان ایذه با ارادهای مثالزدنی و تلاشی بیوقفه نشان داد که حتی در سایه نبود امکانات، میتوان ایستاد، دوید و به قله رسید.
در شهری که زمینهای تمرینی سادهاند و امکانات حرفهای که هیچ امکانات معمولی هم بهسختی یافت میشود، او گام به گام از دل سختیها عبور کرد تا بر سکوهای آسیایی بایستد. سامیا تنها برای خود ندوید، او به نمایندگی از دخترانی دوید که رویاهایشان در کوچههای خاکی گم نمیشود، دخترانی که سالها است منتظر یک نشانهاند برای باور تواناییهایشان.
مدالی که او از رقابتهای آسیایی با خود آورد، تنها یک قطعه برنز نیست، این مدال نماد یک باور عمیق است و میشود از ایذه تا آسیا رفت، اگر ایمان باشد، اگر حمایت باشد، اگر کسی بخواهد.
این موفقیت انگیزهای تازه برای دختران نوجوان خوزستان است تا بدانند مسیر افتخار، از خودباوری آغاز میشود، نه از جایگاه جغرافیایی.
افتخار سامیا شهپری حالا دیگر تنها یک اتفاق ورزشی نیست، این افتخار روایت دختری است که از حاشیهها برخاست، باور کرد، جنگید و ثابت کرد که دختران ما هم میتوانند قهرمان باشند؛ این آغاز راهی است که شاید فرداهای روشنتری را برای ورزش زنان در جنوب کشور رقم بزند.
شهپری که دانشآموز پایه دهم است به خبرنگار ایمنا از مسیر پرچالشی میگوید که او را از تمرینهای طاقتفرسا در ایذه به سکوهای بینالمللی میرساند و اظهار میکند: خواهر بزرگترم اول وارد دوومیدانی شد و همین موجب شد من نیز کمکم علاقهمند شوم، حالا چهار ساله دارم کار میکنم و به این نقطه رسیدم.
وی درباره سطح بالای رقابتها عنوان میکند: مسابقات آسیایی سطحش خیلی بالا بود، با این حال تلاش کردم و مدال برنز گرفتم، اما انتظار بیشتری از خودم داشتم.
این دختر نوجوان که با وجود محدودیت امکانات ورزشی در ایذه توانسته است به سطح قهرمانی قارهای برسد، درباره برنامههای آیندهاش میگوید: میخواهم بیشتر زحمت بکشم تا بتونم در سطح بینالمللی و جهانی هم مدال بگیرم.
مدالی که او از رقابتهای آسیایی با خود آورد، تنها یک قطعه برنز نیست این مدال نماد یک باور عمیق است و میشود از ایذه تا آسیا رفت، اگر ایمان باشد، اگر حمایت باشد
شهپری حمایت خانواده و مربیاش اسفندیار موسوی را در رسیدن به این موفقیت مؤثر میداند و با فروتنی از همه کسانی که در این مسیر کنارش بودند قدردانی میکند؛ وی با همان صداقت نوجوانانه در پاسخ به احساسی که پس از کسب مدال داشت عنوان میکند: خیلی خوشحال نشدم، چون فکر میکردم بهتر از این نتیجه میگیرم.
مدالآوری سامیا شهپری نهتنها برای خانوادهاش بلکه برای ورزش خوزستان و شهر ایذه یک رویداد تاریخی است، شهری که در میان کوههای بختیاری حالا ستارهای تازه از جنس سرعت و استقامت در آن طلوع کرده است.
سامیا شهپری دختر دونده خوزستانی بیستوهشتم فروردین در ماده ۳۰۰۰ متر مسابقات نوجوانان آسیا دست به یک کار تاریخی زد و نخستین مدال تاریخ بانوان خوزستان در مسابقات قهرمانی آسیا را کسب کرد.
نظر شما