ترامپ: به توافق با ایران نزدیک هستیم

رئیس‌جمهور آمریکا با تکرار اظهارات پیشین خود گفت که واشنگتن به توافق با ایران «نسبتاً نزدیک» است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، دونالد ترامپ شامگاه جمعه در سخنانی عنوان کرد که ایالات متحده به توافق با ایران «نسبتاً نزدیک» است.

وی خطاب به خبرنگاران در کاخ سفید گفت: «من فکر می‌کنم که ما به توافق با ایران نزدیک هستیم و فکر می‌کنم که در آینده‌ای نه چندان دور این اتفاق می‌افتد.»

رئیس‌جمهور آمریکا دوباره با تکرار ادعاهای پوچ و تکراری پیشین خود گفت: «ایران نمی‌خواهد نابود شود و ترجیح می‌دهد توافق کند؛ توافقی که در آینده‌ای نه چندان دور رخ می‌دهد. ایران همچنین نباید سلاح اتمی داشته باشد و این موضوع بسیار ساده است. ما اگر بدون انداختن بمب در سراسر خاورمیانه به توافق با ایران برسیم، بسیار خوب خواهد بود.»

او همچنین با اشاره به جنگ غزه تاکید کرد: «توافق میان اسرائیل وحماس درباره آتش‌بس در نوار غزه نزدیک است و ممکن است طی روزهای آینده اعلام شود.»

ترامپ افزود: «آنها به توافق در مورد غزه بسیار نزدیک هستند و ما در طول روز یا شاید فردا به شما اطلاع خواهیم داد.»

منبع: تسنیم

کد خبر 870613

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.