سهم ۹ میلیاردی پژوهش از اعتبارات خراسان شمالی

معاون توسعه مدیریت استاندار خراسان شمالی گفت: سهم خراسان شمالی از اعتبارات پژوهشی در سال جاری ۹ میلیارد ریال است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، عبدالصمد صفرنژاد امروز _ چهار شنبه هفتم خرداد _ در کارگروه آموزش، پژوهش و فناوری خراسان شمالی اظهار کرد: سهم خراسان شمالی از اعتبارات پژوهشی در سال جاری ۹ میلیارد ریال است؛ امیدواریم این اعتبارات منجر به اجرای پژوهش‌ها و طرح‌های کاربردی در راستای نیازها و اولویت‌های مهم استان شود.

وی پژوهش را عامل مهمی در توسعه نوآوری، ایجاد ثروت و تولید دانش عنوان کرد و افزود: برای حل چالش‌های استان نیازمند پژوهش‌های کاربردی هستیم؛ اما در این مسیر نباید شاهد موازی‌کاری میان دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی در حوزه موضوعات پژوهشی باشیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان شمالی با اشاره به تجمیع یک درصد اعتبارات هزینه‌ای با تأکید بر اولویت‌ها در حوزه پژوهش گفت: این اعتبارات با رویکرد مطالعاتی و پژوهشی تخصیص خواهد یافت.

صفرنژاد خاطرنشان کرد: اولویت‌های پژوهشی استان در کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان تعیین و اعلام خواهد شد.

وی موفقیت و توسعه هر جامعه را نیازمند گسترش رویکرد پژوهشی دانست و گفت: این رویکرد مستلزم نگاهی مبتنی بر پژوهش به مسائل گوناگون و اولویت‌دار استان است.

در ادامه این جلسه، مریم الهامی مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری نیز اظهار داشت: مبنای فعالیت دفتر امور بانوان و خانواده باید بر اساس «سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده» باشد؛ بنابراین لازم است این سند هرچه سریع‌تر به جمع‌بندی نهایی برسد.

وی افزود: این سند حوزه‌های مختلفی از جمله وضعیت اقتصادی زنان، سطح سواد و تحصیلات، آسیب‌های اجتماعی، ورزش بانوان، امکانات بهداشتی و سلامت زنان، ازدواج و طلاق، جوانی جمعیت، رفاه و تأمین اجتماعی و اشتغال زنان را در بر می‌گیرد.

کد خبر 870152

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.