بهره‌برداری از پروژه ساماندهی ورودی اطشاران در هفته جاری

مدیرعامل سازمان عمران شهرداری اصفهان از بهره‌برداری از پروژه ساماندهی ورودی اطشاران تا پایان هفته جاری خبر داد.

امیرعباس رحمتی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به پروژه ساماندهی ورودی اطشاران اظهار کرد: این پروژه از سال‌های گذشته مطالبه مردمی بود که با مدیریت شهرداری اصفهان و همکاری منطقه ۱۰ انجام شد.

وی افزود: عملیات اجرایی خیابان به‌طول ۴۳۰ متر در محدود منطقه ۱۰، حدفاصل خیابان امامزاده تا آتش‌نشانی اطشاران انجام شد که دو باند حدود ۱۰ متری، دو باند دوچرخه و دو باند پیاده‌رو در خدمت شهروندان قرار می‌گیرد.

مدیرعامل سازمان عمران شهرداری اصفهان تصریح کرد: در ایام پایانی سال ۱۴۰۳ عملیات اجرایی تکمیل و عملیات تغییر میدان انجام شد و تا پایان هفته جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

رحمتی خاطرنشان کرد: با برنامه‌ریزی انجام شده، عملیات آزادسازی به‌موقع انجام شد و شرکت‌های تاسیساتی توانستند لوله‌های عبوری از زیر خیابان را انتقال دهند تا بعد از احداث شاهد آسیب به خیابان نباشیم.

کد خبر 868815

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.