کشف بیش از ۷ تن کالای اساسی قاچاق در قزوین

فرمانده انتظامی استان قزوین از کشف بیش از ۷ تن و ۷۴۰ کیلو کالای اساسی قاچاق از یک انبار در شهر قزوین خبر داد.

سردار محمدقاسم طرهانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قزوین اظهار کرد: در اجرای طرح استانی پایش و کنترل هوشمند انبارهای مواد غذایی پیرامون مقابله با کالای قاچاق، طی اشراف اطلاعاتی مبنی بر انبار کالاهای اساسی و مورد نیاز بازار در شهر قزوین، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس امنیت اقتصادی استان قرار گرفت.

وی افزود: مأموران پس از انجام تحقیقات لازم و کسب اطمینان از صحت و سقم موضوع با هماهنگی مرجع قضائی و در بازرسی صورت گرفته از این انبار بیش از ۷ تن و ۷۴۰ کیلو مواد خوراکی شامل ۵ تن روغن، یک تن و ۲۰۰ کیلو شکر، ۴۸۰ کیلو مغز گردو و یک تن و ۲۶۰ کیلو مغز پسته کشف کردند.

فرمانده انتظامی استان قزوین ارزش مالی کالاهای قاچاق کشف شده از این انبار را بنا به اعلام نظر کارشناسان اقتصادی بیش از ۱۶ میلیارد تومان عنوان کرد و خاطرنشان کرد: انبار مورد نظر پلمب و متهم برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.

کد خبر 868171

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.