اجازه نمی‌دهیم حقی در حادثه بندر شهیدرجایی تضییع شود

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: پس از جمع‌بندی‌های نهایی عوامل بروز حادثه دلخراش انفجار در بندر شهیدرجایی بندرعباس شناسایی و با آنان برخورد قاطع خواهد شد و دولت اجازه نمی‌دهد حقی از خانواده جان‌باختگان و مصدومان این حادثه تضییع شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از هرمزگان و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، محمدرضا عارف بعدازظهر امروز _سه‌شنبه سی‌ام اردیبهشت_ پس از ورود به بندرعباس و در دیدار با یکی از مصدومان حادثه انفجار و آتش‌سوزی بندر شهید رجایی ضمن دلجویی و طلب شفای عاجل از تمام نیروهای امدادی و انتظامی برای رسیدگی به مصدومان پس از حادثه انفجار بندر شهید رجایی قدردانی و بر ضرورت جبران خسارات وارده به حادثه‌دیدگان تاکید کرد.

وی همچنین در دیدار با خانواده‌های دو تن از جان‌باختگان حادثه انفجار بندر شهید رجایی ضمن تسلیت به خانواده‌های این عزیزان از درگاه خداوند متعال برای بازماندگان صبر و درگذشتگان علو درجات مسئلت کرد.

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: این حادثه بسیار تلخ ناگوار و سنگین بود، البته نیروهای امدادی و انتظامی با توجه به امکانات محلی با سرعت عمل وارد شدند.

وی در این دیدارها تصریح کرد: پس از جمع‌بندی‌های نهایی عوامل بروز این حادثه دلخراش شناسایی و با آنان برخورد قاطع خواهد شد و دولت اجازه نمی‌دهد حقی از خانواده جانباختگان و مصدومان این حادثه تضییع شود.

همچنین رئیس جمعیت هلال‌احمر و معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضور در یکی از بیمارستان‌های بندرعباس از سه مصدوم این حادثه که کماکان در بیمارستان تحت درمان هستند، عیادت و دلجویی کردند.

کد خبر 867863

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.