ساماندهی پارک محله دهنو با ۴ میلیارد ریال اعتبار

مدیر منطقه ۲ شهرداری اصفهان گفت: ساماندهی پارک سهراب نریمانی در محله دهنو با اعتباری بالغ بر چهار میلیارد ریال تکمیل شده است

محمدرضا طبیبی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: پارک‌های محلی با فراهم‌کردن فضایی برای فعالیت‌های بدنی همچون پیاده‌روی، دوچرخه‌سواری و ورزش، به کاهش چاقی و بیماری‌های قلبی-عروقی کمک می‌کنند. مطالعات نشان می‌دهند دسترسی به فضای سبز با کاهش ۹ درصدی اختلالات عصبی و ۲۱ درصدی بی‌تحرکی جسمی مرتبط است

وی افزود: پارک‌های محلی به عنوان عرصه‌ای برای تعاملات چهره به چهره، زمینه‌ساز شکل‌گیری خاطرات جمعی و انتقال فرهنگ محلی هستند.

مدیر منطقه ۲ شهرداری اصفهان ساماندهی پارک‌های محلی نه یک انتخاب، بلکه ضرورتی برای ساختن شهرهای انسانی، پایدار و تاب‌آور است. این فضاها با ترکیب کارکردهای زیست‌محیطی، اجتماعی و اقتصادی، به‌عنوان قلب تپنده محلات شهری عمل می‌کنند و نیازمند توجه جدی از سوی برنامه‌ریزان و سیاست‌گذاران هستند.

طبیبی خاطرنشان کرد: ساماندهی پارک سهراب نریمانی در محله دهنو با اعتباری بالغ بر چهار میلیارد ریال تکمیل شده است.

کد خبر 867519

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.