پایان عملیات عمرانی ادامه بلوار جعفر طیار در فاز پنجم عمار یاسر

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم از تکمیل عملیات عمرانی ادامه بلوار جعفر طیار در فاز پنجم محور عمار یاسر خبر داد و گفت: با تکمیل مراحل پایانی پروژه، این بلوار در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قم، عباس حلوایی‌زاده صبح امروز _یکشنبه بیست‌وهشتم اردیبهشت_ در جلسه قرارگاه پروژه‌های عمرانی شهرداری قم با اشاره به تکمیل عملیات عمرانی ادامه بلوار جعفر طیار در فاز ۵ محور عمار یاسر اظهار کرد: عملیات جدول‌گذاری، زیرسازی، آسفالت و فضای سبز پروژه انجام و جداره‌سازی بلوار نیز در روزهای آینده به پایان خواهد رسید.

وی پیاده‌روسازی، رفع معارضات و جابه‌جایی تأسیسات شبکه برق را از دیگر اقدامات در حال اجرای این پروژه دانست و افزود: تجهیزات جدید و به‌روز روشنایی بلوار نیز خریداری شده است و نصب آن به زودی آغاز خواهد شد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم خاطرنشان کرد: این پروژه با اعتبار ۲,۰۰۰ میلیارد ریال حدفاصل خیابان شهیدان فاطمی و خیابان رسالت در قطعه پایانی محور ترافیکی عمار یاسر به طول ۵۰۰ متر شامل ۲۵ هزار مترمکعب عملیات خاکی، ۵۰۰۰ تن آسفالت و دو کیلومتر جدول‌گذاری در حال اجرا است.

کد خبر 867097

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.