با وحدت، همدلی و درایت رهبر انقلاب از بحران‌ها سربلند بیرون خواهیم آمد

رئیس‌جمهور در جمع مردم کرمانشاه گفت: با وحدت، انسجام و همدلی و با درایت رهبر معظم انقلاب همه بحران‌ها را پشت سر خواهیم گذاشت و سربلند بیرون خواهیم آمد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مسعود پزشکیان ظهر _امروز پنجشنبه بیست‌وپنجم اردیبهشت_ در جمع مردم کرمانشاه اظهار کرد: وقتی در جمع شما حضور دارم، بار سنگین مسئولیت را بیشتر بر دوش خود احساس می‌کنم، مدیون شما عزیزان هستم و به شما قول می‌دهم که صادقانه و با تمام وجود، هر کاری از دستم بربیاید برای عزت و سربلندی شما و ایرانمان انجام دهم.

وی افزود: رئیس‌جمهور آمریکا در سخنرانی که در منطقه داشت، مسئولان و رهبران ایران را به گونه‌ای توصیف می‌کرد که «ما دزد هستیم»، آن‌ها خودشان دنیا را غارت می‌کنند و ما که تمام زندگی و وجود خود را برای خدمت به مردم گذاشته‌ایم را طور دیگری جلوه می‌دهند، زندگی خورد و خوراک و دار و ندار رهبر عزیز این انقلاب کاملاً مشخص است و زندگی غارتگران دنیا نیز مشخص است؛ غارتگران جهان و کسانی که ناامنی در دنیا ایجاد کرده‌اند ادعا می‌کنند که ایران منطقه را ناامن کرده است.

رئیس جمهور ادامه داد: ما منطقه را ناامن کرده‌ایم یا اسرائیل که آمریکا با تمام وجود از آن‌ها دفاع می‌کند؟ چه کسی این کار را کرده است؟ ما یا اسرائیل که منطقه را به خاک و خون کشیده است؛ می‌گویند که ۴۷ سال است ایران را تحریم کرده‌ایم و همه راه‌ها را بر ایران بسته‌ایم، اینها ایران و ایرانی را نمی‌شناسند و نمی‌دانند که چه قهرمانان و از جان گذشتگان و عالمان و دانشمندانی در این سرزمین وجود دارد، به همین دلیل نتوانسته‌اند در طول ۴۷ سال این مملکت را به زانو درآورند.

پزشکیان با تاکید بر اینکه همه توطئه‌ها از سر اینهاست، عنوان کرد: ما به دنبال صلح و آرامش هستیم، سرزمین و همسایگان ما از یک ریشه و بنیان هستیم، ما با همه کشورهای همسایه ترکیه، عراق، افغانستان، پاکستان، آذربایجان، ازبکستان، عمان، بحرین، امارات و کویت و عربستان پیمان برادری داریم چراکه هزاران سال است که در این منطقه ساکن هستیم، آن‌ها ریشه ندارند، آن‌ها هستند که به ایرانیان و سرزمین ما توهین می‌کنند.

وی ادامه داد: آن‌ها تصور کردند که با ترور دانشمندان می‌توانند ما را زمین‌گیر کنند اما در خیال خامی هستند، به ما می‌گویند تروریست اما اسرائیل ۶۰ هزار انسان بیگناه را با همکاری آمریکا و اروپا به خاک و خون کشیده است، راه آب و نان و دارو را بر آن‌ها بست و بعد از صلح و آرامش سخن می‌گویند.

رئیس جمهور تصریح کرد: با همکاری تجار، دانشمندان، نخبگان و همراهی مدیران و مردم مملکت را با قدرت خواهیم ساخت، ایرانی خواهیم ساخت که هیچکس تصور آن‌را ندارد، با مشکلاتی روبه‌رو هستیم اما با حول و قوه الهی این مشکلات را یک به یک حل خواهیم کرد و با وحدت و انسجام و همدلی و با درایت و رهبری رهبر انقلاب همه بحران‌ها را پشت سر خواهیم گذاشت.

پزشکیان با قدردانی از همه مردم ایران، گفت: من شرمنده همه شما هستم، من در خودم برتری نسبت به شما نمی‌بینم و تنها یکی از شماها هستم، از اینکه نمی‌توانم با تک تک شما صحبت کنم شرمنده هستم، دوست دارم که با تک تک شما صحبت کنم، نامه‌های خود را بدهید و بدانید هر کاری از دستمان بر بیاید برای رفع مشکلات شما انجام خواهیم داد.

منبع: ایرنا

کد خبر 866441

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.