به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، ابراهیم حسننژاد بعدازظهر امروز _چهارشنبه بیستوچهارم اردیبهشت_ در گردهمایی معاونان بهبود تولیدات دامی سراسر کشور در کردستان با اشاره به ضرورت افزایش بهرهوری در تولید گوشت قرمز بر استفاده از روشهای نوین در این زمینه تأکید کرد.
وی از تدوین برنامهای جامع با همکاری کارشناسان خبره برای افزایش تولید گوشت قرمز خبر داد و افزود: این برنامه با پیوست برنامه تغذیه دامی به دنبال ارتقای کمی و کیفی تولید گوشت قرمز در کشور است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور بهبود تولیدات دامی با اشاره به اهمیت آموزش بهرهبرداران در این طرح گفت: آموزش بهرهبرداران در ارتباط با افزایش تولید گوشت قرمز به صورت ویژه در این برنامه دیده شده است.
حسننژاد، بهسازی و نوسازی جایگاههای دامی را از اولویتهای این وزارتخانه دانست و بر لزوم ساماندهی و بهداشتی شدن این مراکز تاکید کرد.
وی در ادامه، چندقلوزایی و بهبود فحلی دامهای سبک را به عنوان راهکاری کلیدی در افزایش بهرهوری تولید گوشت قرمز در کشور معرفی کرد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد: وزارت جهاد کشاورزی با هدف افزایش تولید داخلی و کاهش وابستگی به واردات، تلاشهای گستردهای را در راستای بهکارگیری روشهای نوین و حمایت از تولیدکنندگان آغاز کرده است.
حسننژاد همچنین با اشاره به تولید گوشت مرغ در سطح کشور افزود: نوسانات صنعت طیور دارای مؤلفههای زیادی است، منتها ما خود را مجاب به تولید بالاتر از سطح نیاز کشور کردهایم تا ثبات قیمت این مهم در کشور همیشه وجود داشته باشد.


نظر شما