۳ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس هرمزگان تحویل شد

استاندار هرمزگان گفت: سه دستگاه آمبولانس جدید با هدف ارتقای زیرساخت‌های بهداشت و درمان به ناوگان اورژانس شهرستان‌های بندرخمیر، بشاگرد و جاسک تحویل داده شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از هرمزگان، محمدآشوری تازیانی با بیان اینکه سه دستگاه آمبولانس جدید با هدف ارتقای زیرساخت‌های بهداشت و درمان به ناوگان اورژانس شهرستان‌های بندرخمیر، بشاگرد و جاسک تحویل داده شد، اظهار کرد: از این شمار آمبولانس دو دستگاه از سوی دولت و یک دستگاه دیگر از سوی خیران سلامت تأمین شده است.

وی بیان کرد: براساس ارزیابی‌ها، استان هرمزگان نیازمند تأمین حداقل ۶۰ دستگاه آمبولانس جدید است.

نماینده عالی دولت در هرمزگان با اشاره به آغاز نهضت سلامت اظهار کرد: این طرح با هدف توسعه و تجهیز شبکه اورژانس و بیمارستان‌های استان طراحی شده است.

آشوری تازیانی یادآور شد: از مجموع ۱۳۰ دستگاه آمبولانس دانشگاه علوم پزشکی، تنها ۹۷ دستگاه فعال است و ۳۳ دستگاه آمبولانس نیز به‌علت فرسودگی از چرخه خدمت خارج شده‌اند.

وی اضافه کرد: با مشارکت دولت، بخش خصوصی و خیران سلامت، فعالیت‌های اساسی برای نوسازی و تجهیز مراکز درمانی و پایگاه‌های اورژانس در دستورکار قرار گرفته است.

کد خبر 865973

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.