کمبود پزشک خانواده در مناطق محروم و صعب‌العبور پررنگ است

استاندار چهارمحال‌وبختیاری گفت: در چهارمحال‌وبختیاری ۱۲۰ هزار عشایر وجود دارد که باید برای بیمه آنها تدابیری اندیشیده شود و همچنین کمبود پزشک خانواده در مناطق محروم و صعب‌العبور پررنگ بوده که این کمبود، مردم این مناطق را با مشکلات جدی روبه‌رو کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری، جعفر مردانی امروز _یکشنبه بیست‌ویکم اردیبهشت_ در نشست با مشاور مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران اظهار کرد: حمایت من از یک مدیر تا زمانی است آن شخص شبانه‌روزی کار کند و اگر کار خوب پیش برود، موجب رضایت‌مندی مردم و سبب اعتمادسازی و امیدافزایی می‌شود.

وی افزود: چهارمحال‌وبختیاری نیازمند توجه ویژه در حوزه توسعه خدمات بیمه‌ای و درمانی است و در این حوزه با چالش‌هایی روبه‌رو هستیم، از جمله اینکه ساختمان اداری بیمه سلامت استان فرسوده بوده که این سازمان نیازمند محیط اداری بهتری است.

استاندار چهارمحال‌وبختیاری گفت: در چهارمحال‌وبختیاری ۱۲۰ هزار عشایر وجود دارد که باید برای بیمه آنها تدابیری اندیشیده شود و همچنین کمبود پزشک خانواده در مناطق محروم و صعب‌العبور پررنگ بوده که این کمبود، مردم این مناطق را با مشکلات جدی روبه‌رو کرده است.

وی عنوان کرد: دریافتی پزشکی که به مناطق محروم می‌رود، بسیار ناچیز است که باید این دریافتی‌ها بیشتر شود تا پزشکان با میل و رغبت در این مناطق خدمت کنند.

استاندار چهارمحال‌وبختیاری افزود: پرداختی‌های بیمه به بیمارستان‌ها، داروخانه‌ها و مراکز درمانی در کشور باید یکنواخت باشد.

فرد بدون بیمه در کشور وجود ندارد

علیرضا اعرابی، مشاور مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران نیز در این دیدار اظهار کرد: اگر نهاد بیمه‌گر نقش خود را به خوبی ایفا کند، مردم دیگر دغدغه مالی برای درمان ندارند و سازمان بیمه سلامت در این ارتباط تلاش زیادی انجام می‌دهد.

وی ادامه داد: با راه‌اندازی صندوق حمایت از بیماران خاص توانستیم کمک زیادی در حمایت از این بیماران داشته باشیم و تا حدودی از هزینه‌های کمرشکن آنها کم شود.

مشاور مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران افزود: ما می‌توانیم ادعا کنیم که فرد بدون بیمه درمان در کشور وجود ندارد، مگر اینکه خود فرد اقدام نکرده باشد و ما آمادگی داریم که خدمات بیمه سلامت را برای همه مردم ارائه دهیم.

اعرابی اضافه کرد: در امور خدمات و پذیرش ضعف داریم که به کمبود اعتبارات برمی‌گردد و همه کشور با آن روبه‌رو است و سرانه پرداختی کم است و ما سعی می‌کنیم هزینه‌های غیرضروری را مدیریت کنیم و راهبرد اصلی سازمان نیز این است که امور خدماتی را افزایش دهیم.

وی بیان کرد: چهارمحال‌وبختیاری جزو استان‌های خوب در ارائه خدمات بیمه سلامت است و در این استان ۶۴۰ هزار بیمه شده وجود دارد.

کد خبر 865128

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.