به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحالوبختیاری، حجتالاسلام سیدابوالحسن فاطمی امروز _جمعه نوزدهم اردیبهشت_ در خطبههای نماز جمعه با اشاره به اینکه همیشه بزرگان ما در مقابل استکبار و کفار از عزت اسلام محافظت کردند، اظهار کرد: در بیستوسوم اردیبهشت سال ۱۳۵۸ به برکت وجود نظام جمهوری اسلامی قرارداد ننگین کاپیتولاسیون لغو شد.
وی افزود: روز بیستوپنجم اردیبهشت سالروز بزرگداشت فردوسی از شاعران حکیم کشور ما است و این شاعر از مفاخر ملی ایران به شمار میرود که خدمت زیادی به ایران و حفاظت از زبان فارسی کرده است.
نماینده ولی فقیه در چهارمحالوبختیاری با بیان اینکه فردوسی لامذهب نبود، بلکه یک حکیم و دانشمند اسلامی است، افزود: کسانی که به فردوسی، سعدی و حافظ به عنوان مفاخر ملی مینازند باید به کلمات آنها نیز توجه کنند که سراسر از اسلام و انبیا و اولیاست.
فاطمی بیان کرد: هر از چند گاهی برخی افراد حسود و کوردل از روی حسادت و شیطنت حرفهایی میزنند اما این را همه میدانند که خلیج فارس همیشه خلیج فارس است و اگر کسی شک دارد به تاریخ و کتب مراجعه کند.
وی عنوان کرد: مقام معظم رهبری در پیامی به مناسبت یکصدمین سالگرد تأسیس حوزه علمیه قم از تلاشهای گذشته تقدیر و همچنین افق آینده حوزه علمیه را ترسیم کردند.
نظر شما