حل مشکل کمبود برق و آب نیز نیازمند مشارکت و همکاری همگانی است

نماینده ولی فقیه در استان زنجان با بیان اینکه حل مشکل کمبود برق و آب نیز نیازمند مشارکت و همکاری همگانی است، گفت: عوامل مختلفی موجب این پیشامد شده است و از مهرماه گذشته تا اواسط اردیبهشت امسال، ۳۷ درصد کاهش ریزش‌های جوی و حجم پرشدگی سدها ۵۲ درصد کاهش یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، حجت‌الاسلام مصطفی حسینی امروز_ جمعه هجدهم اردیبهشت در خطبه‌های این هفته نماز جمعه زنجان اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که در جامعه اسلامی باید توجه ویژه به آن داشت، بحث وحدت کلمه بین مسئولان است.

وی با اشاره به اینکه در وضعیت کنونی اولویت امت اسلامی اتحاد، انسجام و هم‌افزایی است، افزود: برای حل مشکلات کشور، باید مردم و مسئولان با وحدت کلمه و همراهی یکدیگر حرکت کنند.

نماینده ولی فقیه در استان زنجان با بیان اینکه حل مشکل کمبود برق و آب نیز نیازمند مشارکت و همکاری همگانی است، گفت: عوامل مختلفی موجب این پیشامد شده است و از مهرماه گذشته تا اواسط اردیبهشت امسال، ۳۷ درصد کاهش ریزش‌های جوی و حجم پرشدگی سدها ۵۲ درصد کاهش یافته است.

حسینی از راه‌اندازی پویش استانی برق و گاز با همکاری بسیج، مساجد و آموزش و پرورش خبر داد و اضافه کرد: این پویش به زنجان کمک خواهد کرد تا در مسئله صرفه‌جویی مدل خوبی معرفی کند. حضور مردم در این زمینه بسیار مهم است.

وی بر ضرورت مشارکت فعال مردم و مسئولان برای مدیریت بحران آب اشاره و تاکید کرد: برخی استان‌ها تجربه‌های موفقی در این زمینه داشته‌اند که باید از آن‌ها الگوبرداری شود.

نماینده ولی فقیه در استان زنجان گفت: برای مثال استان خوزستان توانست با مشارکت ۸۰ هزار کشاورز و پایش ماهواره‌ای از این مشکل عبور کند که یکی از نمونه‌های خوب در حوزه ذخیره‌سازی آب است.

حسینی با اشاره به همکاری مسئولان و مردم در زمینه صرفه‌جویی و حفاظت از زیست‌بوم‌ها گفت: از جمله موضوعات مهمی که رهبر معظم انقلاب مطرح کرده‌اند، این است که با مشارکت جهاد کشاورزی و وزارت نیرو می‌توان به جلوگیری از هدر رفت سیل‌ها کمک کرد.

وی در پایان با اشاره به حضور پررنگ نسل جوان در نماز جمعه این هفته، آن را نویدبخش آینده‌ای روشن برای جبهه فرهنگی و اجتماعی انقلاب اسلامی عنوان کرد و گفت: با این اتحاد و انسجام، مسیر تمدن نوین اسلامی در کشور هموار شود.

کد خبر 864642

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.