تصمیم‌گیری درباره قیمت نان و مرغ در دستور کار قرار دارد

استاندار گیلان از بررسی دقیق و کارشناسی برای بازنگری در قیمت نان و مرغ خبر داد و گفت: تصمیم‌گیری درباره قیمت نان و مرغ در دستور کار کارگروه‌های تخصصی قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، هادی حق‌شناس امروز _پنجشنبه هجدهم اردیبهشت_ در جلسه ستاد تنظیم بازار استان گیلان با اشاره به افزایش هزینه‌های تولید، اظهار کرد: با توجه به رشد نرخ دستمزد کارگران و افزایش هزینه‌های حامل‌های انرژی نظیر آب، برق، گاز و بیمه، تصمیم‌گیری درباره قیمت نان و مرغ در دستور کار کارگروه‌های تخصصی قرار گرفته است.

وی افزود: هرگونه افزایش قیمت در این حوزه‌ها با رویکردی عقلانی و در نظر گرفتن نفع مردم انجام خواهد شد تا از بروز تنش‌های اقتصادی و اجتماعی جلوگیری شود.

استاندار گیلان با بیان اینکه این استان تأمین‌کننده حدود ۱۰ درصد مرغ کشور است، از تشکیل کارگروه تخصصی با مشارکت بخش خصوصی خبر داد و گفت: ظرف دو هفته آینده، پس از استخراج قیمت تمام‌شده، نرخ جدید مرغ زنده، مرغ مصرفی و عوارض کشتارگاه اعلام خواهد شد.

حق‌شناس درباره قیمت نان خاطرنشان کرد: بخش قابل توجهی از هزینه‌های نانوایان مربوط به دستمزد و حامل‌های انرژی بوده، بر همین اساس، مقرر شده است در هفته‌های آینده و پس از تشکیل کارگروه آرد و نان، درباره نرخ جدید تصمیم‌گیری شود.

وی وضعیت تأمین روغن خوراکی را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: واردات روغن به استان گیلان چندین برابر نیاز داخلی است و با هماهنگی‌های انجام‌شده در سطح ملی، روغن خام متناسب با ظرفیت کارخانجات استان تأمین خواهد شد.

کد خبر 864472

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.