لحظه‌شماری برای کلنگ‌زنی پتروشیمی «چهاربیشه» گچساران

معاون اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از کلنگ‌زنی پتروشیمی در منطقه «چهاربیشه» گچساران خبر داد و گفت: موانع این طرح رفع شده است و فردا کلنگ‌زنی آن انجام می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، سیداحسان عسکری امروز_ پنجشنبه هجدهم اردیبهشت_ در نشست «پنجشنبه‌های سرمایه‌گذاری» با اشاره به سیاست‌های حمایتی دولت چهاردهم از طرح‌های اقتصادی اظهار کرد: برنامه‌های تدوین‌شده توسط استاندار کهگیلویه و بویراحمد منجر به تعریف پنجشنبه‌های سرمایه‌گذاری شده است تا پروژه‌های بزرگ اقتصادی و حائز اهمیت استان در حضور دستگاه‌های اجرایی، خدمات‌رسان و استعلامی مورد بررسی قرار گیرد.

وی افزود: در این جلسات، تمام زوایای طرح‌ها از جمله زمین، آب، برق، گاز، مخابرات و در برخی موارد تأمین خوراک واحدهای صنعتی از جمله خوراک پتروشیمی از وزارت نفت یا شرکت‌های مرتبط، به‌صورت جامع بررسی می‌شود.

معاون اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: پروژه شهرک صنعتی اختصاصی پنل‌های خورشیدی «گردنگاه» با چالش‌هایی در حوزه استعلامات و واگذاری زمین روبه‌رو بود که با پیگیری‌های انجام‌شده، مشکلات آن برطرف شد.

وی تصریح کرد: طرح تولید شیشه در «لیشتر» گچساران از جمله پروژه‌های مهمی بود که مسائل مربوط به تأمین برق و زمین آن مورد بررسی قرار گرفت و دستورات لازم صادر شد.

عسکری با اشاره به کلنگ‌زنی پتروشیمی تیلن (سی‌تری پلاس) در «چهاربیشه» گچساران خاطرنشان کرد: با پیگیری‌های انجام‌شده، موانع این پروژه رفع شد و فردا شاهد کلنگ‌زنی آن هستیم.

وی با اشاره به پروژه شرکت بین‌المللی «الکتریک خودرو زاگرس» افزود: کلنگ‌زنی این طرح هفته گذشته انجام شد و کارها طبق برنامه در حال پیشرفت است.

معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد از پیشرفت پروژه پترو پالایش کاوشگران در «آبنارون» دهدشت خبر داد و گفت: این طرح با ظرفیت تولید ۲۰۰ هزار تن پلی‌اتیلن سنگین در حال پیگیری برای تأمین زمین، برق و آب است.

وی با اشاره به برنامه‌ ریزی در بخش کشاورزی برای اجرای طرح کشت و صنعت ماهان در دشت «لیشتر» تصریح کرد: این طرح شامل دو فاز هزار و ۵۱۷ هکتاری و یک فاز توسعه هزار هکتاری است که مراحل واگذاری زمین و صدور مجوزها در سامانه پنجره واحد در حال انجام است.

عسکری از برنامه‌ریزی برای احداث مینی‌پالایشگاه پارس کوشا اهوران در «بهمئی» خبر داد و خاطرنشان کرد: این پروژه به دلیل قرارگیری در شهرک صنعتی با چالش‌های زیست‌محیطی روبه‌رو شده است که در حال رایزنی با منابع طبیعی برای تأمین زمین هستیم.

وی با اشاره به طرح تولید آهن اسفنجی و بریکت در روستای «کتا» از توابع بخش پاتاوه شهرستان دنا خاطرنشان کرد: با وجود کلنگ‌زنی این پروژه، نیاز به الحاق ۴۵ هکتار زمین دیگر به ۱۶ هکتار موجود داریم که در حال پیگیری بوده و تأمین جاده دسترسی از اولویت‌های این طرح است.

کد خبر 864387

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.