اعمال محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در راه‌های مازندران

سرپرست پلیس راه مازندران از آغاز اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای مواصلاتی استان در پایان هفته جاری خبر داد.

هادی عبادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مازندران از آغاز محدودیت‌های ترافیکی از ظهر امروز_ چهارشنبه هفدهم اردیبهشت_ در محورهای مواصلاتی استان خبر داد و اظهار کرد: این اعمال محدودیت تا روز شنبه، بیستم اردیبهشت در این جاده‌های شمال در دستور کار قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه براساس این اعمال تردد موتورسیکلت از ساعت ۱۲:۰۰ ظهر امروز تا ساعت ۶:۰۰ صبح روز شنبه، بیستم اردیبهشت سال‌جاری از محورهای کرج - چالوس، هراز، فیروزکوه، محور تهران و بالعکس ممنوع است، افزود: تردد موتور سیکلت‌های انتظامی و امدادی برای انجام مأموریت‌های ضروری در مسیر مجاز جریان ترافیک بلامانع خواهد بود.

سرپرست پلیس راه مازندران با اشاره به اینکه در صورت افزایش حجم تردد در محور کندوان از ساعت ۱۶:۰۰ امروز از مرزن‌آباد به سمت تهران، شمال به جنوب انسداد به صورت کامل اعمال می‌شود، گفت: از ساعت ۱۸:۰۰ از ابتدای پل زنگوله، انتهای دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس یک‌طرفه و از ساعت ۲۴:۰۰ طرح یک‌طرفه پایان پیدا می‌کند و از پل زنگوله تا مرزن‌آباد مسیر دو طرفه می‌شود.

عبادی از محدودیت قطعی در روز جمعه محور کندوان با توجه به ترافیک سنگین خبر داد و یادآور شد: از ساعت ۱۵:۰۰ از ابتدای آزادراه تهران – شمال اعمال محدودیت تردد برای خودورهای به مقصد چالوس انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه از ساعت ۱۶ از ابتدای پل زنگوله، انتهای دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس انسداد به‌صورت کامل و از ساعت ۱۸:۰۰ از مرزن‌آباد به سمت تهران، شمال به جنوب یک‌طرفه اعمال می‌شود.

این مسئول با تاکید بر اینکه از ساعت ۲۳:۰۰ طرح یک‌طرفه پایان پیدا می‌کند و از پل زنگوله تا مرزن‌آباد مسیر دوطرفه می‌شود، اظهار داشت: در صورت کم حجم بودن ترافیک محور، پایان طرح یک‌طرفه زودتر از زمان اعلامی اجرا می‌شود.

عبادی تصریح کرد: تردد از مسیر جاده قدیم کرج – چالوس تا محدوده پل زنگوله برای ساکنان و افراد محلی آزاد است، اما تردد خودروهایی که قصد عزیمت به چالوس در روزهای اعمال محدودیت جنوب به شمال را دارند از ساعت ۱۱:۰۰ از میدان امیرکبیر به سمت چالوس ممنوع است.

وی با اشاره به تردد در محور هراز، در صورت افزایش حجم ترافیک و صلاحدید مأموران پلیس راه محدودیت یک‌طرفه مقطعی روز جمعه، نوزدهم اردیبهشت به صورت رفت‌وبرگشت از محدوده پلور تا پلیس راه لاریجان و بالعکس خبر داد و خاطرنشان کرد: تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت همچنان در محور کرج – چالوس و بالعکس و در محور هراز تردد تمام تریلرها در محور هراز و بالعکس کماکان ممنوع است.

کد خبر 864017

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.