برندسازی محصولات کشاورزی کردستان در دستور کار قرار گیرد

بازرس کل کردستان برندسازی و ایجاد ارزش‌افزوده از محصولات کشاورزی استان را از اقدامات ضروری دانست که باید در دستور کار قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، عیسی هواسی امروز _سه‌شنبه شانزدهم اردیبهشت_ در دیدار با مدیران سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به ظرفیت‌های ارزشمند استان کردستان در حوزه منابع آب، خاک و منابع طبیعی اظهار کرد: برای فعال‌سازی این ظرفیت‌ها، ایجاد زیرساخت‌های مناسب، گام نخست و اساسی است.

وی «روزمرگی» را یکی از آسیب‌های جدی نظام اداری دانست و افزود: انجام مؤثر امور مستلزم برنامه‌ریزی دقیق، هدفمند و منسجم است.

بازرس کل استان کردستان با تأکید بر ضرورت به‌کارگیری روش‌های نوین آبیاری، ارتقای کیفیت محصولات زراعی و باغی و شفافیت در قراردادها تصریح کرد: پروژه‌ها باید با کیفیت مطلوب و با رعایت دقیق مبانی قانونی، احجام تعریف‌شده و تناسب تخصیص منابع با عملکرد اجرایی پیش بروند.

هواسی پروژه‌های نیمه‌تمام را از مهم‌ترین چالش‌های پیش‌روی توسعه دانست و تاکید کرد: برخورد با ترک فعل‌ها به‌ویژه در حوزه آلودگی منابع آبی، از اولویت‌های نظارتی بازرسی در سال جاری خواهد بود.

وی بر ساماندهی زیرساخت‌های منابع آب، مقابله با منشأ آلودگی‌ها در حوزه کشاورزی و برخورد قاطع با ساخت‌وسازهای غیرمجاز تأکید کرد و با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری و شعار سال خواستار تحقق عملی این شعار در بخش کشاورزی استان شد.

بازرس کل استان کردستان ادامه داد: استان کردستان با وجود دارا بودن رتبه نخست تولید توت‌فرنگی در کشور باید در حوزه صادرات و ایجاد ارزش‌افزوده نیز تقویت شود.

هواسی برندسازی و ایجاد ارزش‌افزوده از محصولات کشاورزی را از اقدامات ضروری دانست که باید در دستور کار قرار گیرد.

وی با تأکید بر تکریم ارباب رجوع به‌ویژه کشاورزان زحمت‌کش گفت: برخورد متواضعانه، پاسخ‌گو بودن و رعایت اخلاق اداری در دیدارهای مردمی باید به‌عنوان یک اصل مهم مورد توجه مدیران قرار گیرد.

کد خبر 863747

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.