تداوم گردوخاک در آسمان کردستان تا روز چهارشنبه

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان کردستان گفت: از ظهر امروز شاهد کاهش غلظت گردوخاک در سطح استان کردستان خواهیم بود که این شرایط تا صبح فردا چهارشنبه به‌صورت رقیق‌تر ادامه پیدا می‌کند.

خسرو سیف‌پناهی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کردستان اظهار کرد: به تدریج از ظهر امروز شاهد کاهش غلظت گرد و خاک در سطح استان خواهیم بود، اما این شرایط تا صبح فردا چهارشنبه به صورت رقیق‌تر از امروز ادامه خواهد داشت.

وی افزود: در حال حاضر مقداری از غلظت گردوغبار نسبت به صبح امروز کاهش یافته و کمترین میزان دید افقی در شهرستان کامیاران با ۵۰۰ متر و شهرهای سقز و بانه با ۱۵۰۰ متر اعلام شده است.

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان کردستان گفت: در روزهای پنجشنبه، جمعه و شنبه کیفیت هوای استان خوب خواهد بود و پدیده‌ای مشاهده نمی‌شود.

سیف‌پناهی ادامه داد: برای امروز و فردا (چهارشنبه) رگبار نقطه‌ای و پراکنده نیز در استان پیش‌بینی شده است که بیشتر نیمه‌شمالی استان را در بر می‌گیرد.

وی تصریح کرد: وزش باد را امروز و فردا در بعدازظهرها خواهیم داشت، اما از روز پنجشنبه وضعیت هوای استان پایدار خواهد شد.

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان کردستان خاطرنشان کرد: از ظهر فردا تا اواسط هفته آینده میانگین دمای شبانه‌روزی استان کردستان حدود پنج تا هفت درجه سانتی‌گراد نسبت به امروز افزایش پیدا می‌کند.

کد خبر 863738

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.