برخورد قاطع پلیس با توقف خودروها در ایستگاه‌های اتوبوس و تاکسی

رئیس پلیس راهور مازندران از برخورد قانونی پلیس راهور با رانندگان متخلف هنگام توقف خودروهای شخصی در ایستگاه‌های اتوبوس و تاکسی در این استان خبر داد.

نصرالله بیگلری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مازندران با اشاره به اعمال قانون درباره خودروهای متخلف در صورت توقف در ایستگاه‌های اتوبوس و تاکسی اظهار کرد: توقف خودروهای شخصی در ایستگاه‌های اتوبوس و تاکسی ممنوع است و پلیس با متخلفان برخورد قانونی خواهد کرد.

وی افزود: این اقدام، نه تنها موجب اختلال در تردد وسایل حمل‌ونقل عمومی می‌شود، بلکه امنیت عابران پیاده را نیز به خطر می‌اندازد.

رئیس پلیس راهور مازندران با بیان اینکه برای ارتقای انضباط ترافیکی، پلیس راهور استان از طریق دوربین‌های هوشمند نسبت به شناسایی و اعمال قانون خودروهای متخلف اقدام می‌کند، گفت: با اجرای طرح‌های آموزشی و فرهنگ‌سازی تلاش می‌شود تا رانندگان به اهمیت رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و حقوق شهروندی به ویژه در مناطق پرتردد همچون ایستگاه‌های اتوبوس و تاکسی، پی ببرند.

بیگلری خاطرنشان کرد: همکاری شهروندان با پلیس و رعایت قوانین ترافیکی، نقش مهمی در کاهش تصادفات و بهبود کیفیت زندگی در شهر دارد و پلیس راهور مازندران با جدیت به وظایف خود در این زمینه ادامه خواهد داد.

کد خبر 863694

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.