۲ مدیر در حادثه انفجار بندر شهید رجایی بازداشت شدند

کمیته بررسی علل و عوامل حادثه بندر شهید رجایی در زمینه بررسی ابعاد مختلف حادثه تلخ و تاسف بار پایانه کانتینری سینا در بندر شهید رجایی بندرعباس اطلاعیه‌ای صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از هرمزگان، در دومین اطلاعیه کمیته بررسی علل و عوامل حادثه بندر شهید رجایی ضمن تاکید بر ابراز همدردی با خانواده‌های داغدار و آرزوی شفای عاجل برای مجروحان آمده است: «به اطلاع عموم مردم شریف می‌رساند که با توجه به احراز قصور برخی مسئولان مربوطه طبق طبقه‌بندی اولیه اعلام شده در اطلاعیه شماره یک، فرایند احضار، تحقیق و بازداشت شماری از متهمان در دستور کار قرار گرفته است و در این چارچوب یک مدیر دولتی و یک مدیر از بخش خصوصی با قرار قانونی مناسب بازداشت شده‌اند.»

در ادامه این اطلاعیه آمده است: «در ارتباط با موضوع اظهار خلاف واقع نیز متهمان شناسایی شده و فرایند احضار و انجام تحقیقات میدانی در حال اجراست.».

همان‌گونه که در اطلاعیه نخست نیز تصریح شد، علت‌یابی قطعی و نهایی حادثه نیازمند بررسی‌های کارشناسی تکمیلی و انجام اقدامات فنی و آزمایشگاهی دقیق است.

در بخش دیگر این اطلاعیه آمده است: «کمیته بررسی حادثه با حفظ رویکرد بی‌طرفانه، همه‌جانبه و شفاف، کماکان با قاطعیت و جدیت کامل در حال بررسی ابعاد مختلف حادثه بوده و روند رسیدگی و شفاف‌سازی با هیچ‌گونه اغماض یا تعلل روبه‌رو نخواهد شد.

اطلاع‌رسانی مراحل بعدی نیز متناسب با پیشرفت بررسی‌ها و با هدف تنویر افکار عمومی صورت خواهد گرفت.

منبع: فارس

کد خبر 863283

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.