نباید به وعده‌های نسیه دشمنان اعتماد کرد

امام جمعه بجنورد هوشیاری در مذاکرات را ضروری دانست و گفت: نباید به وعده‌های نسیه دشمنان اعتماد کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، حجت الاسلام رضا نوری امروز _ جمعه دوازدهم اردیبهشت _ در خطبه‌های نماز جمعه بجنورد اظهار کرد: انسان‌ها باید کرامت خود را با انجام ندادن امور پست حفظ کند؛ خیانت در امانت، گناه و معصیت، فراموشی خدا و دوستی با شیطان از انجام پست محسوب می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه افزایش مال در مقابل از دست دادن کرامت نفس بسیار بی ارزش است، افزود: نباید به این امور تن داد؛ به دست آوردن مال حرام ارزش ندارد و سرنوشت اخروی ما را از بین می‌برد.

امام جمعه بجنورد بیان کرد: نباید مسئولان در امور تصمیم‌گیری ترس از دست دادن جایگاه و مقام داشته باشند؛ باید حق را بگوییم و پیگیری کنیم.

نوری خاطرنشان کرد: مردم یمن اکنون می‌توانستند نسبت به غزه بی تفاوت باشند اما به دفاع از مظلوم به پا خواستند و در این راه هزینه می‌دهند؛ اینان در دنیا و آخرت آزاده خواهند بود.

وی با اشاره به برخی کشورهای دیگر که خود را به غرب فروختند، افزود: در پایان آمریکا آنها را تحقیر کرده و گاو شیرده نامید؛ اینها آزادگی خود را فروختند و تحقیر شدند؛ این موارد اسارت در دنیا است.

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی با اشاره به لزوم امر به معروف و نهی از منکر، گفت: باید در مسیر حق دیگران را نیز همراه کنیم؛ باید با دلسوزی و عشق، به دیگران محبت کرد و این همان امر به معروف است که دیگران را از گمراهی نجات می‌دهد.

نوری با تاکید بر اینکه همه مردم در همه امور مسئول هستند، خاطرنشان کرد: مسئولان اگر خطایی دیدند، یکدیگر را نصیحت و امر به معروف کنند.

وی در ادامه بر لزوم اعتماد نکردن به آمریکا تاکید داشت و افزود: به تیم مذاکره کننده ایران اعتماد کامل داریم اما به آمریکا نه؛ دلیل آن هم تحریم‌های مجدد آنها علیه ایران است.

امام جمعه بجنورد گفت: مذاکره ادامه پیدا می‌کنند اما این مذاکرات باید به هوشیاری بیشتر ملت منجر شود؛ به قول‌های نسیه دشمنان نباید اعتماد داشت.

وی در انتها با اشاره به اهمیت علم و دانش، عنوان کرد: دشمنان همواره از جهل مردم استفاده کرده است؛ باید علم را همراه با بصیرت به دست آوریم تا دچار فریب نشویم.

کد خبر 862623

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.