مدیریت مصرف آب در کشاورزی مورد تاکید است

استاندار خراسان جنوبی گفت: حمایت از کشاورزان را وظیفه خود می‌دانیم، اما بر مدیریت مصرف آب از طریق استفاده از گونه‌های کم آب بر، کشت‌های جایگزین، توسعه سطوح گلخانه‌ای، تغییر شیوه‌های سنتی آبیاری اراضی و باغات نیز تأکید داریم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، محمدرضا هاشمی عصر امروز _چهارشنبه دهم اردیبهشت_ در سی‌ویکمین جلسه کارگروه سازگاری با کم آبی استان، اظهار کرد: بر اساس گزارش‌های ابلاغی نزولات جوی استان در سال زراعی جاری ۴۰ درصد کاهش داشته است.

وی با اشاره به اینکه ۹۵ درصد آب استان از منابع زیرزمینی تأمین می‌شود، افزود: کاهش نزولات جوی تأثیر منفی بر حجم ذخایر آبی زیرزمینی داشته است.

استاندار خراسان‌جنوبی با اشاره به جمعیت قابل توجه بهره برداران بخش کشاورزی استان، تصریح کرد: حمایت از کشاورزان را وظیفه خود می‌دانیم، اما بر مدیریت مصرف آب از طریق استفاده از گونه‌های کم آب بر، کشت‌های جایگزین، توسعه سطوح گلخانه‌ای، تغییر شیوه‌های سنتی آبیاری اراضی و باغات نیز تأکید داریم.

وی، آب را اولویت اول استان عنوان کرد و گفت: موضوع تأمین آب فصل تابستان در شهرهای دارای تنش آبی باید مدیریت شود تا در ایام گرم سال و پیک مصرف آب با مشکلی مواجه نشویم.

هاشمی بر قطع انشعابات غیرمجاز تأکید کرد و گفت: برای آبیاری فضای سبز پارک‌ها، ادارات و اماکن عمومی نباید از آب شرب استفاده شود.

استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر ضرورت مدیریت موضوع پرت آب در شبکه‌های توزیع، ادامه داد: با عنایت به اینکه بیش از ۴۰ درصد آب استخرهای ذخیره آب با تابش نور خورشید تبخیر می‌شوند، لذا باید با استفاده از شیوه‌های گوناگون از این تبخیر و هدر رفت جلوگیری شود.

کد خبر 862248

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.