۴ میلیون سند دفترچه‌ای تعیین تکلیف نشده‌ است

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: پیشنهادمان این است که طرح بی‌اعتباری اسناد دفترچه‌ای به صورت رسمی اجرایی و این موضوع به تمام استان‌ها ابلاغ شود تا مالکان برای تبدیل اسناد خود به سند تک‌برگی اقدام کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، حسن بابایی در یکصد و هفتادویکمین جلسه شورای عالی تحول و تعالی سازمان با اشاره به سفر اخیر خود به استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: در این سفر شاهد اقدامات قابل توجهی بودیم و با وجود کمبود امکانات، در شهر راسک تلاش‌های چشمگیری انجام شده و آمار خوبی در حوزه ثبت اسناد به دست آمده است.

وی افزود: اصلاح حد بستر رودخانه‌ها، صدور اسناد برای منطقه تجاری استان، مراکز نظامی و شهرک‌های صنعتی از جمله اقدامات مهم در این منطقه بود، در مجموع ۱۸ اقدام اساسی در این استان به ثبت رسیده است.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اشاره به برگزاری اولین همایش ملی قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیر منقول خاطرنشان کد: این همایش با استقبال گسترده‌ای در حوزه ارسال مقالات روبه‌رو شده و برای برگزاری پنل‌ها و برنامه‌های جانبی آن، برنامه‌ریزی دقیقی انجام شده است.

بابایی با تأکید بر ضرورت تثبیت اراضی زراعی و پیگیری جدی قانون ساماندهی، گفت: رسانه ملی نیز با جدیت پیگیر اطلاع‌رسانی در این حوزه است و این روند باید ادامه پیدا کند.

وی با اشاره به لزوم تعیین تکلیف اسناد دفترچه‌ای تصریح کرد: پیشنهادمان این است که طرح بی‌اعتباری اسناد دفترچه‌ای به صورت رسمی اجرایی شود و این موضوع به تمام استان‌ها ابلاغ شود تا مالکان برای تبدیل اسناد خود به سند تک‌برگی اقدام کنند، این موضوع زیربنایی است و اجرای برنامه‌های فناورانه را تسریع خواهد کرد.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با بیان اینکه حدود چهار میلیون سند دفترچه‌ای همچنان تعیین تکلیف نشده‌اند، عنوان کرد: اطلاعات دقیقی از این اسناد در اختیار نیست و داده آمایی آن‌ها ضرورت دارد؛ تسریع در این فرایند می‌تواند شفافیت و سرعت در امور ثبتی را به همراه داشته باشد.

کد خبر 861979

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.