تقویت هویت محله‌ای در اولویت کار شوراهای شهر قرار گیرد

معاون عمرانی استاندار قزوین گفت: تقویت هویت محله‌ای باید در اولویت کار شوراهای شهر قرار داشته باشد و در مناطق مختلف استان، شهر و روستاها هویت دینی، اسلامی و ایرانی تقویت شود و در توسعه شهرها هویت محلات باید مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، جواد حق‌لطفی عصر امروز _سه‌شنبه نوزدهم اردیبهشت_ در همایش روز ملی شوراها اظهار کرد: بی‌شک قرار گرفتن و مواجه مستقیم با مردم سختی و ناملایماتی را نیز به همراه دارد و شوراها در برخورد مستقیم با درخواست مردم قرار دارند و همین موضوع سختی کار آنها را دو چندان می‌کند.

وی افزود: بعد از گذشت ۲۶ سال از تشکیل شوراها و همچنین صدور دستور فرمان امام‌خمینی (ره) نقش شوراها از چند جنبه قابل توجه ویژه است، اعضای شوراهای شهر و روستا بایستی در سیاست‌های کاری خود به این نکات توجه ویژه داشته باشند.

معاون استاندار قزوین با بیان اینکه توسعه پایدار جزو کلیدواژه‌هایی است که باید در دستور کار شوراها قرار گیرد، تصریح کرد: شوراهای شهر نباید از ظرفیت مشارکت‌های مردمی فاصله بگیرند و با تقویت این مشارکت نشاط اجتماعی حاصل از مشارکت مردمی را شاهد باشند.

حق‌لطفی اضافه کرد: همچنین شوراها باید جای خالی نوآوری در خدمات را در استان پر کنند. این خدمات باید به‌روزرسانی شود و بر پایه علم پیش برود. البته اقدامات خوبی در برخی شهرها شاهد بودیم و به علمی بودن برنامه و کارها توجه شده، اما باز هم این موضوعات باید بیشتر پیگیری شود.

وی ادامه داد: تقویت هویت محله‌ای باید در اولویت کار شوراهای شهر قرار داشته باشد و در مناطق مختلف استان، شهر و روستاها هویت دینی، اسلامی و ایرانی تقویت شود و در توسعه شهرها هویت محلات باید مورد توجه قرار گیرد.

معاون عمرانی استاندار قزوین با ذکر اینکه اعضای شوراهای شهر نظارت بر بودجه و عملکرد آن را جزو موضوعات مهم بدانند، گفت: همچنین شورانشین‌ها نباید از آموزش غافل نشوند و در این مورد به صورت مرتب و پشت سر هم باید در سال جدید وقت بگذارند.

حق‌لطفی افزود: سال آینده یک تجلیلی از شوراهای موفق خواهیم داشت و بر اساس عملکرد و تلاش آنها پنج رویکرد را به عنوان اهداف اصلی در سطح استان دنبال می‌کنیم که اگر به این نکات و سیاست‌گذاری‌ها پرداخته شود، در نظام ارزیابی استفاده خواهد شد.

وی ادامه داد: موضوعاتی که به عنوان رئوس مهم سرفصل‌های ما در مدیریت شهری قرار دارد، شامل توجه ویژه به موضوع ساماندهی پسماند، توسعه حمل‌ونقل درون شهری، انرژی‌های تجدیدپذیر و پنل‌های خورشیدی و همچنین نگاه به درآمد پایدار است که این برنامه‌ها را به صورت جدی مورد توجه قرار خواهیم داد.

معاون استاندار قزوین با اشاره به اهمیت رفع نقاط حادثه‌خیز در بعضی شهرهای استان گفت: این نقاط بایستی توسط پلیس راهور شناسایی شود و در این رابطه نیز تفاهم نامه‌ای از سوی شهرداری و اعضای شورا منعقد و اعتبارات مورد نیاز برای رفع آنها در نظر گرفته شود.

کد خبر 861955

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.