نتیجه تمام اقدامات ما در نهایت باید رضایت مردم باشد

فرماندار همدان گفت: حفظ مردم به عنوان مهم‌ترین سرمایه جامعه در مسیر توسعه یک راهبرد مهم است و باید نتیجه تمام اقدامات ما در نهایت رضایت مردم باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، مسلم مخفی امروز _سه‌شنبه نهم اردیبهشت_ در جلسه پیگیری مسائل بخش قهاوند که در دفتر امام جمعه این شهر برگزار شد، اظهار کرد: حل مشکلات و پیشرفت بخش قهاوند نیازمند توسعه و بهبود وضعیت راه‌هاست که این مهم در دستور کار مستمر فرمانداری است.

وی افزود: راه مرادبلاغی قهاوند تبدیل به یک مسیر مهم و پر تردد شده و حجم عبور و مرور در این مسیر بسیار بالاست، لذا باید در کمترین فرصت طرح چهار خطه شدن این مسیر به پایان برسد.

فرماندار همدان با تأکید بر توسعه متوازن در شهرستان ادامه داد: آمار نشان می‌دهد در حوزه راه روستایی، سرانه ورزش و آموزشی، مرکز استان نسبت به سایر نقاط استان توسعه لازم را نداشته است.

مخفی اضافه کرد: تحقق شعار سال برنامه مهم و اولویت‌دار همه ماست و بدون شک شوراهای شهر و روستا و دهیاران در تحقق این مهم باید تمام ظرفیت‌ها را پای کار بیاورند.

وی خاطرنشان کرد: توسعه راه‌ها، رفع کمبودهای فضای آموزشی، توسعه فضای ورزشی و بهسازی روستاها از مسائل بسیار مهم بخش قهاوند است که امسال به صورت جد پیگیری خواهد شد.

وی افزود: با نگاهی به گذشته و مقایسه با سال‌های قبل متوجه خواهیم شد که زحمات بسیار زیادی کشیده شده و بسیاری از مشکلات حل شده و امیدواریم با همت همگانی و مشارکت مردم خواهیم توانست مشکلات باقیمانده را نیز حل کنیم.

کد خبر 861888

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.