رینگ چهارم از گسترش بی‌رویه ساخت‌وسازها در حریم شهر اصفهان جلوگیری می‌کند

معاون عمران شهری شهردار اصفهان گفت: مهم‌ترین هدف رینگ چهارم کاهش بار ترافیکی در مبادی ورودی اصفهان و حذف ترافیک بین شهری از داخل شهر است؛ این رینگ به جلوگیری از گسترش بی‌رویه ساخت‌وسازها در حریم شهر و ساماندهی محدوده شهری کمک خواهد کرد.

اصغر کشاورزراد در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به مشخصات ابرپروژه رینگ چهارم ترافیکی کلان‌شهر اصفهان اظهار کرد: این رینگ با طول مسیر ۷۸ کیلومتر پروژه‌ای بی‌سابقه در مقایسه با رینگ‌های قبلی شهر به‌شمار می‌رود؛ برای مقایسه باید گفت رینگ اول ۱۲ کیلومتر، رینگ دوم ۲۴ کیلومتر و رینگ سوم ۴۶ کیلومتر طول دارد.

وی افزود: عرض خط بدنه این رینگ بسته به محل عبور بین ۷۶ تا ۸۷ متر در نظر گرفته شده است که شرایط بسیار مناسبی برای مدیریت ترافیک فراهم می‌کند.

معاون عمران شهری شهردار اصفهان با اشاره به اهداف اجرای این پروژه تصریح کرد: مهم‌ترین هدف ما کاهش بار ترافیکی در مبادی ورودی اصفهان و حذف ترافیک بین شهری از داخل شهر است، همچنین با این پروژه اثرات منفی ترافیک بر مناطق شهری کاهش پیدا می‌کند و حرکت ترافیک عبوری از اصفهان تسهیل می‌شود.

کشاورزراد با بیان اینکه رینگ چهارم به جلوگیری از گسترش بی‌رویه ساخت‌وسازها در حریم شهر و ساماندهی محدوده شهری کمک خواهد کرد، ادامه داد: بیش از ۴۵ کیلومتر از مسیر این رینگ در محدوده کلان‌شهر اصفهان واقع شده است؛ این مسیر بیش از یک کیلومتر در خورزوق، حدود ۷ کیلومتر در دولت‌آباد، حدود ۹ کیلومتر در خمینی‌شهر، حدود ۴ کیلومتر در درچه، بیش از ۷ کیلومتر در شهر ابریشم و حدود ۴ کیلومتر در محدوده فرمانداری و بخشداری است.

وی خاطرنشان کرد: رینگ چهارم شامل ۲۸ تقاطع غیرهمسطح است که از این میان تاکنون ۱۴ پل و تقاطع غیرهمسطح اجرا شده است و ۱۲ پل دیگر نیز در برنامه احداث قرار دارد.

کد خبر 861829

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حمید IR ۱۴:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
    0 0
    خوبه ولی الان نرسیده به صفه کنار باغ بانوان این زمینها از کیست که مثل قارچ دارد ساختمان سبز میشد
  • IR ۱۵:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
    0 0
    خدا قوت به شما مدیر جهادی
  • شهروند اصفهانی IR ۰۷:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۳
    0 0
    چرا هنوز رینگ راه نیفتاده اینقدر مغازه زدند دور و برش. مگه قرار نبود از توسعه شهر جلوگیری بکنه؟؟؟