سنت قدرشناسی از سرمایه‌های فرهنگی باید نهادینه شود

شهردار سنندج با اشاره به اهمیت جایگاه خادمان قرآن و فعالان موسیقی عرفانی بر ضرورت نهادینه‌سازی سنت قدرشناسی از سرمایه‌های فرهنگی تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، سیدانور رشیدی، امروز _دوشنبه هشتم اردیبهشت_ در مراسم تجلیل از خادمان قرآن کریم و پیشکسوتان موسیقی عرفانی خانقاهی شهر سنندج بر اهمیت جایگاه سنندج به عنوان قلب فرهنگی کردستان تاکید و اظهار کرد: این شهر همواره مهد اولیا و مشایخ بوده و خدمتگزاران دین و طریقت در آن تلاش‌های بی‌وقفه داشته‌اند.

وی افزود: منطقه کردستان به طور کلی شهر تاریخی سنندج به صورت ویژه، از دیرباز به عنوان سرزمینی با تمدن کهن و فرهنگی غنی دینی و عرفانی شناخته شده است.

شهردار سنندج تصریح کرد: برگزاری این مراسم تجلیل از انسان‌های ارزشمند و خادمان قرآن کریم و فعالان موسیقی غنی خانقاهی است چرا که معتقدیم و باور داریم پیوند ناگسستنی میان این دو حوزه در فرهنگ کردستان وجود دارد.

رشیدی ابراز امیدواری کرد که این اقدام نمادین، سرآغازی برای یک سنت حسنه در راستای قدرشناسی مستمر از این سرمایه‌های معنوی و فرهنگی باشد و زمینه را برای تداوم فعالیت‌ها و برگزاری برنامه‌های متنوع‌تر در آینده در مناسبت‌های مختلف فراهم آورد.

وی خاطرنشان کرد: حضور عالمان ربانی و اهتمام وافر مردم به فراگیری علوم الهی، بستری خوب برای ظهور و رشد فعالان قرآنی بی‌شماری در این دیار بوده است.

شهردار سنندج اضافه کرد: در کنار این جایگاه رفیع قرآنی، خانقاه‌های کردستان و به ویژه سنندج نیز همواره به عنوان کانون‌های مهم نشر و ترویج معارف ژرف دینی و آموزه‌های عرفانی مطرح بوده‌اند.

رشیدی با اشاره به پیشینه دیرین این خطه در میزبانی از طریقت‌های معنوی قادریه و نقشبندی، گفت: سنندج همواره مهد تربیت اولیا الهی و مشایخ گرانقدر بوده و خدمتگزاران دین و طریقت در این شهر، عمر خود را وقف اعتلای ارزش‌های الهی و انسانی کرده‌اند.

کد خبر 861672

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.