ظرفیت ویژه بافت تاریخی شهر گرگان برای توسعه گردشگری

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلستان از بافت تاریخی گرگان به عنوان ظرفیتی برای توسعه گردشگری استان یاد کرد و گفت: بافت تاریخی گرگان قابلیت خلق ثروت و تحول اقتصادی برای شهرستان گرگان را دارد.

فریدون فعالی در گفت‌وگو خبرنگار ایمنا در گلستان اظهار کرد: بافت تاریخی گرگان قابلیت خلق ثروت و تحول اقتصادی برای شهرستان گرگان را دارد.

وی با اشاره به وجود باغ‌مزار لطفی در بافت تاریخی گرگان افزود: همچنین بازار تاریخی نعلبندان، مسجد جامع و خانه‌های تاریخی جزو ارکان اصلی بافت هستند که به جذابیت‌های آن افزوده و این فرصت را برای مردم منطقه مهیاتر کرده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلستان گفت: بدون شک باغ‌مزار لطفی هم یکی از فرصت‌های بسیار خوب برای رونق گردشگری منطقه خواهد بود، از این رو میراث فرهنگی استان آمادگی کامل برای رونق آرامگاه این هنرمند بزرگ کشوری با هدف توسعه گردشگری و جذب بیشتر مسافر دارد.

وی با بیان اینکه در بازار گردشگری بین استان‌های مختلف رقابت است، افزود: باید بین شهرهای استان نیز این ظرفیت ایجاد شود و از آن نهایت استفاده را ببریم، چراکه اگر در این زمینه کوتاهی کنیم، سهم ما را استانی دیگر می‌برد.

فعالی از صنعت گردشگری به عنوان قلب تولید ثروت یاد کرد و گفت: بسیاری از استان‌های کشور درحال حاضر گردشگری را به‌عنوان محور توسعه خود قرار داده‌اند و برای استفاده از این ظرفیت‌ها باید طرحی نو اجرا کرد و به آن جامعه عمل پوشاند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: شعار ما خلق منابع و ظرفیت‌هایی است که باید در حوزه گردشگری به وجود آوریم، زیرا با خلق منابع، زیرساخت‌های گردشگری ایجاد خواهد شد.

کد خبر 861605

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.