آمادگی کامل انتقال خون کرمانشاه برای تأمین نیازهای خونی هرمزگان

مدیرکل انتقال خون استان کرمانشاه با اعلام آمادگی برای تأمین خون و فراورده‌های خونی مورد نیاز، از مردم نوع‌دوست کرمانشاه برای مشارکت در اهدای خون دعوت کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، مریم میرزاده امروز _یکشنبه هفتم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با اشاره به حادثه اندوه‌بار در بندر شهید رجایی بندرعباس که منجر به جان‌باختن و مجروحیت جمعی از هموطنان شد، اظهار کرد: این حادثه تلخ موجبات تألم و تأسف عمیق بنده و همکارانم را فراهم کرده است.

وی با تأکید بر ضرورت حمایت از آسیب‌دیدگان این حادثه، افزود: اداره کل انتقال خون استان کرمانشاه با بسیج تمام امکانات و نیروهای خود، آمادگی کامل برای تأمین نیازهای فوری خون و فرآورده‌های خونی را اعلام می‌کند.

مدیرکل انتقال خون استان کرمانشاه با اشاره به اهمیت همبستگی اجتماعی در چنین لحظات حساس، عنوان کرد: از آحاد مردم بزرگوار، فهیم و نیکوکار کرمانشاه دعوت می‌کنم تا با حضور مؤثر در مراکز اهدای خون، بار دیگر روحیه همبستگی و انسان‌دوستی را به منصه ظهور رسانند.

میرزاده ادامه داد: امیدواریم با تلاش جمعی و حمایت‌های بی‌دریغ مردم استان، بتوانیم بخشی از آلام آسیب‌دیدگان این حادثه ناگوار را التیام بخشیم و به نیازهای حیاتی آنان در کوتاه‌ترین زمان پاسخ دهیم.

وی تأکید کرد: اهدای خون نه تنها یک اقدام انسان‌دوستانه بلکه نمادی از مسئولیت‌پذیری اجتماعی است و حضور گسترده مردم در این مسیر می‌تواند جان‌های بسیاری را نجات دهد.

کد خبر 861329

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.