از حضور پزشکان طب ایرانی در مراکز درمان ناباروری تا امکانات موجود برای دختران ورزشکار

پیگیری حضور پزشکان طب ایرانی در مراکز درمان ناباروری و اقدامات خوب آموزش و پرورش برای قانون جوانی جمعیت، ورزشی نوظهور با آینده‌ای درخشان و تاکید وزیر ورزش و جوانان برای قرار گرفتن بهترین امکانات در اختیار دختران ورزشکار را در بسته خبری زنان و خانواده ایمنا بخوانید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در بسته خبری زنان و خانواده امروز از پیگیری حضور پزشکان طب ایرانی در مراکز درمان ناباروری و اقدامات خوب آموزش و پرورش برای قانون جوانی جمعیت می‌گوئیم، در ادامه نیز ورزشی نوظهور با آینده‌ای درخشان مطرح شده است، همچنین تاکید وزیر ورزش و جوانان برای قرار گرفتن بهترین امکانات در اختیار دختران ورزشکار نیز از جمله موضوعاتی است که مشروح آن در ادامه آمده است.

پیگیری حضور پزشکان طب ایرانی در مراکز درمان ناباروری

پیگیری حضور پزشکان طب ایرانی در مراکز درمان ناباروری

نفیسه حسینی یکتا، مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت بر ضرورت ادغام آموزه‌های طب ایرانی در نظام سلامت کشور تأکید و با استناد به سیاست‌های کلی سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری اظهار کرد: بر اساس بند ۱۲ که بر توسعه و نهادینه‌سازی طب سنتی است، موظف به ترویج، توسعه و نهادینه‌سازی این حوزه در کنار طب نوین هستیم و توسعه منطقی طب ایرانی، استانداردسازی روش‌های تشخیصی و درمانی و تبادل تجربیات بین‌المللی از اولویت‌های ما در راستای تحقق عدالت سلامت است.

وی اصلاح سبک زندگی و ترویج خودمراقبتی را از اهداف کلیدی دفتر طب ایرانی و مکمل دانست و افزود: برنامه‌های توانمندسازی پزشکان خانواده با آموزش سبک زندگی سالم بر اساس طب ایرانی را در دستور کار قرار داده‌ایم که نقش کلیدی در پیشگیری و کاهش هزینه‌های درمانی دارد و این اقدامات در چارچوب نظام ارجاع، خدمات کم‌هزینه و اثربخشی را به مناطق محروم می‌رساند.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با تأکید بر چشم‌انداز ۱۴۰۴ عنوان کرد: در این چشم‌انداز، طب ایرانی به عنوان بخشی ادغام شده در نظام سلامت، در کنار طب نوین و با تعاملی عالمانه و مبتنی بر شواهد، به ارتقای کیفیت زندگی مردم جامعه کمک خواهد کرد.

۱۰.۴ درصد جمعیت ایران سالمند هستند

آموزش و پرورش اقدامات بسیار خوبی برای قانون جوانی جمعیت انجام داده است / ‏‬ ۱۰.۴ درصد جمعیت ایران سالمند هستند

مرضیه وحید دستجردی، دبیر ستاد ملی جمعیت در نشست مشترک دبیر ستاد ملی جمعیت و اعضای قرارگاه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت اظهار کرد: آموزش و پرورش مهم‌ترین دستگاه شکل‌گیری شخصیت است و اقدامات بسیار خوبی در این دستگاه برای قانون جوانی جمعیت انجام داده است.

وی افزود: اگر معلمان در تبیین موضوع جوانی جمعیت همراهی کنند، در این موضوع موفق خواهیم بود، ۱۱ میلیون و ۲۰۰ هزار دختر و ۱۲ میلیون و ۹۰۰ هزار پسر بین سن یک تا ۲۰ سال داریم که از دوران مهدکودک تا دبیرستان در اختیار آموزش و پرورش هستند و این فرصت مناسبی است.

دبیر ستاد ملی جمعیت ادامه داد: اگر در برنامه‌های کتب درسی برای مسائل خانواده و سبک زندگی برنامه داشته باشیم، در آینده این جمعیت سنی ازدواج و فرزندآوری موفقی خواهند داشت.

وی با اشاره به بیاناتی از مقام معظم رهبری و باورهای رئیس جمهور در موضوع قانون جوانی جمعیت خاطرنشان کرد: جمعیت جهان همیشه رو به افزایش بوده است، اما در حال حاضر دو سوم جمعیت جهان در کشورهایی با نرخ باروری زیر سطح جایگزینی زندگی می‌کنند.

دستجردی با اشاره به تئوری‌های کاهش جمعیت اذعان کرد: در ایران ۱۰.۴ درصد جمعیت سالمند هستند که به شدت به سمت کاهش جمعیت پیش می‌رویم و در حال حاضر نرخ رشد جمعیت ۰.۶ است.

وی با اشاره به سیاست‌ها یا راهبردهای حمایتی برای مقابله با کاهش باروری گفت: توسعه مهدکودک‌ها و مراکز مراقبت از فرزند، اعطای مرخصی و قوانین منعطف اشتغال زنان از جمله راهبردهای مؤثر است که در آموزش و پرورش هم به آن‌ها اهتمام شده است.

دبیر ستاد ملی جمعیت با اشاره به توجه ویژه رئیس جمهور به آموزش و پرورش افزود: کتب درسی و محتوای مفید آن در صورتی که از سوی نسل نوجوان استقبال شود، بسیار تأثیرگذار است و ما هر چه داریم از معلمان است و حاضریم جانمان را فدای آنها کنیم.

نت‌ بال؛ ورزشی نوظهور با آینده‌ای درخشان

نت بال؛ ورزشی نوظهور با آینده‌ای درخشان

سپیده صالحی، سرمربی تیم ملی نت‌بال این رشته ورزشی را نه‌تنها برای ارتقای آمادگی جسمانی مناسب می‌داند، بلکه از نت‌بال به‌عنوان فعالیتی اجتماعی و مؤثر در ارتقای روحیه جوانمردی یاد می‌کند.

وی درباره ظهور این رشته ورزشی در ایران به خبرنگار ایمنا می‌گوید: از بهمن سال ۱۴۰۱ نت‌بال را در ایران به‌صورت حرفه‌ای آغاز کردیم و اگرچه به‌دلیل روند هماهنگی‌ها وقفه‌هایی در این ورزش ایجاد شد، اما از فروردین تمرینات خود را در اصفهان آغاز کردیم. در ابتدای مسیر خود با مشکلات بسیاری روبه‌رو بودیم و با همکاری رئیس کمیته نت‌بال اصفهان و مجموعه فولاد مبارکه سپاهان توانستیم میزبانی مسابقات را در اصفهان بگیریم‌.

سرمربی تیم کشورمان تصریح می‌کند: بدون تردید رشته‌های تازه‌نفس برای معرفی خود به مردم جامعه در ابتدای مسیر کار دشواری خواهند داشت؛ اصفهان نیز برای معرفی نت‌بال به دوستداران ورزش همایش‌های متعددی را برگزار کرد؛ در حال حاضر هدف ما معرفی نت‌بال به مردم است و در این مسیر نیازمند حمایت بسیاری هستیم، هرچند که مسئولان کمیته فنی همکاری کافی را داشته‌اند.

صالحی ادامه می‌دهد: استعدادیابی یکی از اهدافی است که دنبال می‌کنیم، چراکه با چالش جذب بازیکن روبه‌رو هستیم و در نخستین اردویی که برگزار شود بازیکنان مستعد را شناسایی خواهیم کرد؛ در آبان مسابقات آسیایی را در پیش خواهیم داشت و در حال حاضر برای این تورنمنت آماده می‌شویم.

مرضیه جعفری سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان شد

مرضیه جعفری سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان شد

نشست کمیته فنی و توسعه فوتبال با حضور مهدی تاج، مهدی محمدنبی، امیر قلعه‌نویی، مجید جلالی، فریده شجاعی، محمود شیعی، شهرزاد مظفر و خداداد برگزار شد.

در این نشست مرضیه جعفری به عنوان سرمربی و مهدیه مولایی به عنوان مربی تیم ملی فوتبال بانوان منصوب شد، همچنین نیلوفر اردلان به عنوان سرمربی و مژگان مدایم‌زاده به عنوان مربی تیم ملی فوتبال زیر ۲۰ سال، شادی مهینی، سرمربی و اعظم شیرویی به عنوان مربی تیم ملی فوتبال زیر ۱۷ سال، فاطمه شریف به عنوان سرمربی و مهناز صادقی به عنوان مربی تیم ملی فوتسال زیر ۱۷ سال بانوان انتخاب شدند.

لیگ والیبال قهرمانان زنان آسیا؛ ۸ تیم صعودکننده مشخص شدند

لیگ والیبال قهرمانان زنان آسیا؛ ۸ تیم صعودکننده مشخص شدند

مرحله مقدماتی نخستین دوره لیگ قهرمانان زنان آسیا روز سه‌شنبه، دوم اردیبهشت به پایان رسید و هشت تیم صعودکننده به مرحله یک‌چهارم نهایی این رقابت‌ها مشخص شدند.

در پایان مرحله مقدماتی تیم‌های قزاقستان (ژت یوسو وی سی) و فیلیپین (کریم لاین کول اسمشرز) از گروه اول، چین تایپه (تای پاور) و فیلیپین (پترو گاز انجلز) از گروه دوم، چین (بایک موتور) و ویتنام (وی تی وی بین داین لونگ آن) از گروه سوم و تایلند (ناخون راتچاسیما) و فیلیپین (های اسپید هیترز) از گروه چهارم با کسب رتبه‌های اول و دوم راهی مرحله یک‌چهارم نهایی شدند.

تیم والیبال سایپا ایران، اردن (الناصر کلاب)، هنگ‌کنگ (هیپ هینگ) و استرالیا (کوئینز لند پایرتز) نیز به قرار گرفتن در رتبه سوم چهار گروه مرحله مقدماتی به کار خود در این رقابت‌ها پایان دادند.

در پاداش‌ها نباید تبعیض باشد/ بهترین امکانات در اختیار دختران قرار گیرد

در پاداش‌ها نباید تبعیض باشد / بهترین امکانات در اختیار دختران قرار گیرد

وزیر ورزش و جوانان در دیدار با اعضای تیم ملی فوتسال بانوان اعزامی به جام ملت‌های آسیا گفت: در پاداش‌ها نباید تبعیضی بین دختران و پسران ورزشکار وجود داشته باشد و نباید امکانات درجه چندم در اختیار دختران باشد.

کد خبر 860490

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.