نهایی‌ شدن اختصاص ۲۰ درصد سهم نیشکر برای تکمیل طرح ۵۵۰ هزار هکتاری

استاندار خوزستان گفت: در راستای هماهنگی‌های انجام‌شده با دفتر معاون اول رئیس‌جمهور و براساس توافقات صورت‌گرفته، اختصاص ۲۰ درصد از سهم نیشکر برای آماده‌سازی و تکمیل طرح ۵۵۰ هزار هکتاری در خوزستان نهایی شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان و به نقل روابط عمومی استانداری، سیدمحمدرضا موالی‌زاده در جریان دیدارهای جداگانه با احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، و نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی، درباره تأمین منابع و تسریع اجرای طرح‌های راهبردی استان از جمله طرح ۵۵۰ هزار هکتاری مقام معظم رهبری گفت‌وگو کرد.

این نشست‌ها در راستای هماهنگی‌های انجام‌شده با دفتر معاون اول رئیس‌جمهور، محمدرضا عارف برگزار شد و بر اساس توافقات صورت‌گرفته، اختصاص ۲۰ درصد از سهم نیشکر برای آماده‌سازی و تکمیل این طرح کلان توسعه‌ای در خوزستان نهایی شد.

طرح ۵۵۰ هزار هکتاری که با هدف احیای اراضی کشاورزی و بهبود بهره‌وری منابع آب و خاک طراحی شده، یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های عمرانی کشور در حوزه کشاورزی و امنیت غذایی به شمار می‌رود؛ این طرح به ویژه در مناطق جنوب و جنوب‌غرب کشور از اهمیت استراتژیک برخوردار است.

موالی‌زاده دراین‌باره اظهار کرد: با تأمین سهم مربوط به نیشکر و هماهنگی‌های صورت‌گرفته با وزرای کار و کشاورزی، مرحله جدیدی از عملیات اجرایی طرح آغاز خواهد شد و این موضوع نقش تعیین‌کننده‌ای در اشتغال‌زایی، توسعه روستایی و پایداری معیشت کشاورزان خواهد داشت.

وی بر لزوم تسریع در روند تخصیص منابع و رفع موانع اداری برای اجرای کامل طرح تأکید کرد و افزود: خوزستان آماده اجرای فوری مرحله بعدی طرح است و منتظر تأمین کامل منابع از سوی دستگاه‌های ذیربط هستیم.

کد خبر 859988

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.