علیرضا بهرامی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در قزوین با بیان اینکه در یکسال اخیر حدود ۵۰ میلیون جوجهریزی در ۴۱۲ واحد مرغداری استان صورت گرفت، اظهار کرد: میزان جوجهریزی نسبت به سال ۱۴۰۲ حدود ۶ میلیون قطعه بیشتر شده است.
وی با اشاره به تأثیر این افزایش جوجهریزی بر تولید گوشت مرغ اضافه کرد: در سال ۱۴۰۳، بیش از ۹۵ هزار و ۵۵۰ تن گوشت مرغ در استان تولید شد که در مقایسه با ۸۰ هزار و ۲۰۷ تن تولید سال ۱۴۰۲ نشاندهنده رشد ۱۸ درصدی در این حوزه است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه به طور متوسط ماهانه ۴ میلیون قطعه جوجهریزی در واحدهای پرورش مرغ استان قزوین انجام میشود، افزود: این دستاوردها نتیجه حمایتهای دولت از تولیدکنندگان و بهبود شرایط پرورش در واحدهای مرغداری استان است.
بهرامی افزایش تولید گوشت مرغ را گامی مهم در جهت تأمین نیازهای داخلی و ایجاد فرصتهای صادراتی برای استان دانست و ادامه داد: امیدواریم که این روند رو به رشد تولید گوشت مرغ در سالهای آینده نیز ادامه یابد.


نظر شما