۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۶
تولید ۹۵ هزار تن گوشت مرغ در قزوین

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از تولید بیش از ۹۵ هزار تن گوشت مرغ در این استان طی یک‌سال اخیر خبر داد و گفت: به این ترتیب تولید گوشت مرغ در این استان ۱۸ درصد رشد داشته است.

علیرضا بهرامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قزوین با بیان اینکه در یک‌سال اخیر حدود ۵۰ میلیون جوجه‌ریزی در ۴۱۲ واحد مرغداری استان صورت گرفت، اظهار کرد: میزان جوجه‌ریزی نسبت به سال ۱۴۰۲ حدود ۶ میلیون قطعه بیشتر شده است.

وی با اشاره به تأثیر این افزایش جوجه‌ریزی بر تولید گوشت مرغ اضافه کرد: در سال ۱۴۰۳، بیش از ۹۵ هزار و ۵۵۰ تن گوشت مرغ در استان تولید شد که در مقایسه با ۸۰ هزار و ۲۰۷ تن تولید سال ۱۴۰۲ نشان‌دهنده رشد ۱۸ درصدی در این حوزه است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه به طور متوسط ماهانه ۴ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای پرورش مرغ استان قزوین انجام می‌شود، افزود: این دستاوردها نتیجه حمایت‌های دولت از تولیدکنندگان و بهبود شرایط پرورش در واحدهای مرغداری استان است.

بهرامی افزایش تولید گوشت مرغ را گامی مهم در جهت تأمین نیازهای داخلی و ایجاد فرصت‌های صادراتی برای استان دانست و ادامه داد: امیدواریم که این روند رو به رشد تولید گوشت مرغ در سال‌های آینده نیز ادامه یابد.

کد خبر 859879

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.