ساماندهی دپوهای مشکل‌آفرین شهری در شهر سهند

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید سهند گفت: بر اساس تصمیمات گرفته شده، خاک‌های مازاد حاصل از گودبرداری‌های فاز ۵ شهر جدید سهند در صورت داشتن ارزش شنی و ماسه‌ای، توسط اداره صمت شهرستان اسکو و از طریق ثبت در سامانه مربوطه تعیین تکلیف خواهند شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان شرقی، فرهاد سعیدی ظهر امروز _سه‌شنبه دوم اردیبهشت_ در جلسه‌ای مشترک با رؤسای اداره محیط زیست و اداره صمت شهرستان اسکو با اشاره به خاکبرداری‌های فاز ۵ شهر جدید سهند اظهار کرد: خاک‌های مازاد حاصل از گودبرداری و خاک‌های دپو شده در سطح شهر سهند باید مورد بررسی قرار گرفت.

وی با اشاره به عوارض ناشی از خاک‌های دپو شده و پخش شدن گرد و خاک در بعضی نقاط شهر، خواستار تعیین تکلیف این خاک‌ها از سوی اداره صمت شد.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید سهند همچنین ادامه داد: بر اساس تصمیمات گرفته شده، خاک‌های مازاد حاصل از گودبرداری‌های فاز ۵ شهر جدید سهند در صورت داشتن ارزش شنی و ماسه‌ای، توسط اداره صمت شهرستان اسکو و از طریق ثبت در سامانه مربوطه تعیین تکلیف خواهند شد.

به گزارش ایمنا، در این جلسه با توجه به تحویل فازهای مختلف از سوی شرکت عمران به شهرداری مقرر شد اداره محیط زیست شهرستان اسکو با هماهنگی شهرداری سهند نسبت به رسیدگی و ساماندهی دپوهای مشکل‌آفرین شهری اقدام کند.

کد خبر 859841

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.