تاکید فرماندار اردبیل بر ارتقای پوشش ارتباطات در مراکز گردشگری و خدماتی

سرپرست فرمانداری اردبیل با تاکید بر ارتقا و بهبود پوشش ارتباطات در مراکز گردشگری و خدماتی اردبیل گفت: در این راستا برخی سرمایه‌گذاران درباره تأمین زیرساخت‌ها مطالباتی دارند که باید برطرف شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، فرزاد قلندری امروز _ دوشنبه یکم اردیبهشت_ در جلسه مشترک با مدیرکل فناوری ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل با اشاره به اختلالات مخابراتی در شهرستان اردبیل اظهار کرد: برخی روستاهای بالای ۲۰ خانوار از نظر ارتباطات مخابراتی و اینترنتی مشکل دارند که حل این مشکل باید در اولویت قرار بگیرد و با برنامه‌ریزی اساسی و اهتمام ویژه دستگاه‌های متولی برطرف شود.

وی با تاکید بر ارتقا و بهبود پوشش ارتباطات در مراکز گردشگری و خدماتی اردبیل افزود: در این راستا برخی سرمایه‌گذاران در خصوص تأمین زیرساخت‌ها مطالباتی دارند که باید برطرف شود.

فرماندار اردبیل همچنین با تاکید بر نحوه خدمات‌دهی مناسب و پاسخگویی به موقع و مناسب در حوزه ارتباطات در شهرستان اردبیل گفت: دستگاه متولی باید در این راستا ورود جدی داشته باشد و نیازمندی‌های همشهریان و سرمایه‌گذاران را با مدیریت صحیح منابع و امکانات پاسخ دهد.

قلندری تصریح کرد: حدود ۸۸/۶ درصد در شهرستان اردبیل تحت پوشش اینترنت و حدود ۹۹ درصد تحت پوشش مخابرات صوتی هستند.

کد خبر 859565

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.