قتل یک مرد میانسال در نور مازندران/ قاتلان دستگیر شدند

فرمانده انتظامی نور از کشف جسد سوخته مردی میانسال در یکی از کوچه‌های ساحلی این شهرستان خبر داد و گفت: با شناسایی و دستگیری متهمان که یک زن و مرد از استان‌های همجوار بودند، آن‌ها در بازجویی اولیه در اداره پلیس آگاهی به قتل متوفی با انگیزه سرقت پول و طلا اعتراف کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران به نقل از پلیس استان، سرهنگ کارآگاه احمد امینی اظهار کرد: در پی اعلام مفقودی مردی میانسال در تاریخ سی‌ام فروردین سال‌جاری به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰، رسیدگی به این موضوع در دستور کار مأموران پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی از کشف جسد این مرد در یکی از کوچه‌های ساحلی شهرستان نور توسط اهالی منطقه خبر داد و افزود: با تحقیقات و اقدامات فنی و پلیسی ظرف ۲۴ ساعت خودرویی که جسد را به آن مکان انتقال داده بود، شناسایی و حین خروج از استان مازندران توقیف شد.

فرمانده انتظامی نور گفت: با شناسایی و دستگیری متهمان که یک زن و مرد از استان‌های همجوار بودند در بازجویی اولیه در اداره پلیس آگاهی به قتل متوفی با انگیزه سرقت پول و طلا اعتراف کردند.

امینی ادامه داد: در بررسی‌های این پرونده مشخص شد متهمان پس از درگیری با مقتول وی را با ضربات چوب بر سرش از پای درآوردند و جسد مقتول را با بنزین آتش زدند.

وی با بیان اینکه طی تحقیقات از متهمان مقداری طلا و دلار که از مقتول به سرقت بردند نیز کشف شد، خاطرنشان کرد: جسد با هماهنگی قضائی برای بررسی علت مرگ به پزشکی قانونی منتقل شد.

کد خبر 859392

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۵:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۱
    1 1
    این بخدا دایی من که سوخته
    • مرضیه بیطرفان IR ۲۳:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۲
      1 0
      ببخشید آقا مرتضی علی بخشی دایی شمان؟؟
  • IR ۲۱:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۲
    0 0
    خدا لعنت کنه این زنو مرد رو ...این اقا دوست همسر من بود بقدری باشخصیت و بافهم بودن که حد نداشت .. امیدوارم که اشد مجازات برای این بی همه چیزا صادر بشه ...قاضی پرونده هر گونه مماشات در جریان این پرونده همدست این بی همه چیزا میشه