تسهیل خدمات‌رسانی به شهروان ایلامی با پلاک‌کوبی هوشمند شهری

شهردار ایلام با تاکید بر اینکه اجرای طرح پلاک‌کوبی هوشمند شهری از جمله اقدامات مهم برای تسهیل دسترسی و ارائه بهتر خدمات به شهروندان ایلامی است گفت: راه‌اندازی این دو سامانه جدید شهری با هدف هوشمندسازی مدیریت ساخت‌وساز و تسهیل خدمات‌رسانی به شهروندان ایلامی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، افشین مظفری امروز _یکشنبه سی‌و یکم فروردین_ در آئین بهره‌برداری از دو سامانه نوین پلاک‌کوبی هوشمند ساختمان‌ها و گزارش آنلاین ناظران ساختمانی اظهار کرد: راه‌اندازی این دو سامانه جدید شهری با هدف هوشمندسازی مدیریت ساخت‌وساز و تسهیل خدمات‌رسانی به شهروندان ایلامی است.

وی افزود: سامانه گزارشات ناظرین نظام مهندسی ساختمان با هزینه‌ای بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال و با هدف ارتقای کیفیت نظارت بر ساخت‌وسازها راه‌اندازی شده و امکان ارسال سریع و برخط گزارش تخلفات ساختمانی توسط ناظران به شهرداری را فراهم می‌کند.

شهردار ایلام تصریح کرد: با بهره‌گیری از این سامانه، شهرداری اطلاعات دقیق، به‌موقع و شفافی درباره روند ساخت‌وسازها دریافت و با تخلفات احتمالی به صورت قانونی برخورد خواهد کرد.

مظفری با تاکید بر اینکه پیش‌بینی می‌شود این پروژه طی هشت ماه آینده به بهره‌برداری کامل برسد گفت: هدف کلان از راه‌اندازی این سامانه، حرکت به سوی شهری هوشمند و ارتقای سطح خدمات‌رسانی به شهروندان است.

وی در مورد سامانه پلاک‌کوبی هوشمند شهری نیز گفت: اجرای این طرح از جمله اقدامات مهم جهت تسهیل دسترسی و ارائه بهتر خدمات به شهروندان به شمار می‌رود.

شهردار ایلام ادامه داد: در فاز نخست، بیش از ۷۰ میلیارد ریال اعتبار برای این پروژه تخصیص یافته و مدت زمان اجرای آن حدود شش ماه پیش‌بینی شده است.

مظفری با اشاره به الحاق ۵ محله جدید به استان ایلام گفت: ۵ محله جدید به شهر ایلام الحاق شده که اقدامات زیرساختی آن‌ها در حال انجام است و با آغاز پروژه، انتظار می‌رود تا پایان سال جاری تمام محلات ایلام از مزایای پلاک‌های به‌روز و هوشمند برخوردار شوند.

وی اظهار کرد: پروانه لازم برای احداث دو ساختمان جدید آتش‌نشانی نیز صادر و اعتبارات عمرانی لازم تأمین شده است.

تسهیل خدمات‌رسانی به شهروان ایلامی با پلاک‌کوبی هوشمند شهری

سامانه‌های هوشمند و جدید شهرداری گامی مهم در بهبود فرآیندهای مدیریتی و کاهش معضلات شهری

مظفر میرزاد رئیس شورای اسلامی شهر ایلام نیز در این آئین اظهار کرد: سامانه‌های هوشمند و جدید شهرداری گامی مهم در بهبود فرآیندهای مدیریتی و کاهش معضلات شهری است.

وی افزود: با این سامانه‌های برخط، ارسال و پیگیری گزارش‌های روزآمد ممکن شده و اطلاعات ساختمان‌ها به صورت دقیق و به لحظه در اختیار سازمان‌ها و شهروندان قرار می‌گیرد.

رئیس شورای اسلامی شهر ایلام تصریح کرد: بودجه‌های هوشمندسازی در سال‌های اخیر تصویب اما اجرایی نشده بود و اکنون با پیگیری‌های شهرداری، شاهد تحقق این برنامه مهم هستیم.

میرزاد خاطرنشان کرد: استفاده از پلاک‌های هوشمند علاوه بر تسریع خدمات‌رسانی، دسترسی پلیس، اورژانس و آتش‌نشانی به آدرس‌های دقیق و جلوگیری از سردرگمی شهروندان را ممکن می‌سازد.

وی افزود: امید است با همراهی همه نهادها این پروژه‌ها به شکل کامل اجرا و خدماتی شایسته به شهروندان ارائه شود.

رسول مرادبیگی رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان ایلام نیز در این آئین اظهار کرد: سامانه گزارشات ناظران نظام مهندسی با همکاری شهرداری و شورای شهر راه‌اندازی شده و تحولی اساسی در روند نظارت، تسهیل و شفافیت کار مهندسان و شهروندان به وجود آورده است.

وی افزود: حذف مکاتبات کاغذی، مشاهده اصلاحات ساختمان‌ها، دسترسی سریع به گزارش‌ها و بخشنامه‌های شهرسازی و نیز امکان آرشیو گزارشات از مهم‌ترین مزایای این سامانه است.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان ایلام تصریح کرد: مالکان و مهندسان ناظر یا طراح می‌توانند از تمام اطلاعات پروژه‌های ساختمانی خود به صورت آنلاین مطلع شده و از زمان صدور پروانه‌های ساختمانی آگاه شوند، در حالی‌که پیش از این از آغاز کار پروژه‌ها بی‌اطلاع بودند.

مرادبیگی افزود: با راه‌اندازی فرم گزارش پیشرفت فیزیکی به صورت الکترونیکی، امکان ارسال به‌موقع گزارش‌ها و جلوگیری از ساخت‌وساز غیرمجاز به میزان زیادی افزایش پیدا می‌کند.

وی ادامه داد: با همکاری و استمرار تلاش‌ها، این سامانه به یکی از ابزارهای مؤثر در کاهش تخلفات ساختمانی و ایجاد نظم در ساخت‌وسازهای شهری تبدیل شود.

به گزارش ایمنا، در آئینی با حضور جمعی از مدیران استانی و شهری، دو سامانه نوین پلاک‌کوبی هوشمند ساختمان‌ها و گزارش آنلاین ناظرین ساختمانی به طور رسمی در شهرداری ایلام به بهره‌برداری رسید و اولین پلاک هوشمند با کد ۱۲۵ برای سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری ایلام نصب شد.

کد خبر 859361

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.