زمان واریز وجه قربانی زائران تمدید شد

معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت از تمدید مهلت پرداخت هزینه قربانی برای زائران بیت‌الله الحرام تا دوم اردیبهشت خبر داد. 

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان حج و زیارت، اکبر رضایی با اشاره به زمان مشخص‌شده برای واریز وجوه قربانی توسط زائران حج ۱۴۰۴ اظهار کرد: برای آن دسته از زائرانی که تاکنون رسید قربانی را دریافت نکرده‌اند، آخرین فرصت واریز وجه تا پایان دوم اردیبهشت تمدید شد و زائران می‌توانند با مراجعه به سامانه حج و زیارت مبلغ ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان هزینه قربانی را واریز کنند و ضمن دریافت رسید، فیش واریزی را در طول سفر همراه خود داشته باشند.

به گزارش ایمنا، در حج سال جاری هر زائر فقط امکان خرید یک رأس دام قربانی را با نرخ تخفیفی مصوب دارد و چنانچه به دلایل مختلف نیاز به انجام قربانی دوم یا بیشتر داشته باشد، می‌تواند با هماهنگی مدیران کاروان‌ها نسبت به تهیه کوپن به مبلغ ۷۲۰ ریال سعودی بابت ذبح هر رأس قربانی مازاد اقدام کنند.

ذبح دام قربانی حجاج ایرانی توسط ذابحان کشورمان و با حضور ناظران شرعی و با رعایت ضوابط مربوط انجام خواهد شد.

نخستین کاروان حج تمتع در قالب زائران مدینه قبل، از پانزدهم اردیبهشت راهی سرزمین وحی می‌شوند و پروازهای جده که مربوط به زائران مدینه بعد می‌شود، از بیست‌وسوم اردیبهشت انجام خواهد شد.

«حج، سلوک قرآنی، همگرایی اسلامی و حمایت از فلسطین مظلوم» به‌عنوان شعار حج در سال ۱۴۰۴ اعلام شده و قرار است ۸۵ هزار زائر در قالب ۵۹۸ کاروان به عربستان اعزام شوند.

کد خبر 859223

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.