مراسم رژه روز ارتش در سنندج برگزار شد

به مناسبت گرامیداشت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران، مراسم رژه، امروز (جمعه) در شهر سنندج برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، مراسم رژه روز ارتش جمهوری اسلامی ایران، امروز _جمعه بیست‌ونهم فروردین‌_ همزمان با سراسر کشور با حضور یگان‌های نمونه نیروهای مسلح مستقر در استان کردستان، مسئولان ارشد نظامی، انتظامی و اجرایی استان کردستان در شهر سنندج برگزار شد.

در این مراسم، نیروهای مسلح با نمایش اقتدار و توان دفاعی خود، بخشی از آمادگی رزمی، تجهیزات و دستاوردهای دفاعی و نظامی را به نمایش گذاشتند.

امیر جابر آبادزردشتی، فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۲۸ پیاده کردستان در این مراسم اظهار کرد: امروز شاهد نمونه‌ای از اقتدار و آمادگی فرزندان رشید این مرز و بوم هستید، مردانی از جنس ایمان و ایثار که در صفوف ارتش و نیروهای مسلح، پاسدار امنیت و آرامش این مرز و بوم هستند.

وی افزود: امروز ارتش سرافراز جمهوری اسلامی ایران با پیروی از منویات مقام معظم رهبری و با استفاده از دانش، تخصص، نیروی انسانی ماهر و تجهیزات جدید و به روز، در بالاترین سطح آمادگی قرار دارد.

فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۲۸ پیاده کردستان گفت: ارتش جهت تأمین امنیت کشور و مردم ولایتمدار ایران اسلامی، در نقطه نقطه این آب و خاک به عنوان چشمان همیشه بیدار در کنار سایر نیروهای مسلح در برابر تهدیدات دشمنان با اقتدار ایستاده است و نخواهد گذاشت وجبی از خاک کشور به دست دشمن بیفتد.

به گزارش ایمنا، حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی، نماینده ولی فقیه در کردستان و آرش زره‌تن‌لهونی، استاندار کردستان نیز در این مراسم به ارائه سخنرانی پرداختند و در ادامه، مراسم رژه نیروهای مسلح و نمایش تجهیزات و ادوات دفاعی و نظامی برگزار شد.

کد خبر 858669

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.