هزینه ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریالی برای تعریض محور قیدار _ سلطانیه

نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی گفت: برای تعریض و دو بانده کردن محور قیدار- سلطانیه طی سال گذشته حدود دو هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال هزینه شد و در سال‌جاری به همین اندازه اعتبار برای آن دیده شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، احمد بیگدلی امروز _ پنجشنبه بیست‌وهشتم فروردین_ در جریان سفر استاندار زنجان به شهرستان خدابنده اظهار کرد: در سال‌جاری در مجموع از محل سه ردیف ملی، حدود هفت هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای طرح‌های ملی شهرستان خدابنده در نظر گرفته شده است.

وی افزود: برای تعریض و دو بانده کردن محور قیدار- سلطانیه طی سال گذشته حدود دو هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال هزینه و در سال‌جاری به همین اندازه اعتبار برای آن دیده شده است.

نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی گفت: طی سه سال گذشته حدود ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تعریض این محور هزینه شده و بودجه سال‌جاری آن به حدود سه هزار میلیارد ریال افزایش پیدا کرده است.

جواد تاراسی، فرماندار خدابنده نیز اظهار کرد: پنج کیلومتر از محور قیدار ابهر با هزینه بالغ بر ۶۰ میلیارد تومان احداث می‌شود.

وی افزود: احداث ۹ کیلومتر از قطعه دو سلطانیه- قیدار کبودر آهنگ با هزینه بالغ بر ۹۰ میلیارد تومان از جمله اقداماتی است که در حوزه راهسازی انجام شده است.

تاراسی گفت: احداث پنج کیلومتر از محور قیدار ابهر با هزینه بالغ بر ۶۰ میلیارد تومان و احداث هشت کیلومتر از قطعه چهار سلطانیه- قیدار- کبودر آهنگ با هزینه بالغ بر ۱۲۰ میلیارد تومان نیز از دیگر اقدامات انجام شده در این حوزه است.

وی افزود: در سال‌جاری نیز تکمیل قطعه ۲ پروژه سلطانیه قیدار- کبودرآهنگ به) طول ۱۲ کیلومتر با برآورد هزینه بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان انجام خواهد شد.

فرماندار خدابنده گفت: ادامه احداث محور -قیدار - ابهر به طول پنج کیلومتر تا روستای شیخ‌آلو با برآورد هزینه بالغ بر ۶۰ میلیارد تومان و تکمیل قطعه چهار با اجرای واریانت، چهار کیلومتر انتهای این قطعه با برآورد هزینه ۷۰ میلیارد تومان نیز از دیگر برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای اجرا در سال‌جاری است.

کد خبر 858449

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.