به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان رضوی، مجتمع فولادی «خیام سپهر فولاد نیشابور» صبح امروز _سهشنبه نوزدهم فروردین_ با حضور محمدرضا عارف، معاون اول رئیسجمهور در نیشابور افتتاح شد.
این مجتمع فولادی با سرمایهگذاری بخش خصوصی به میزان ۲۹ هزار و ۴۷۰ میلیارد ریال و ۴۵ میلیون یورو امروز به بهرهبرداری رسید و زمینه اشتغال مستقیم ۳۰۰ نفر و اشتغال غیرمستقیم حدود هزار نفر را فراهم کرده است.
مجتمع «خیام سپهر فولاد نیشابور» پس از مجتمع فولاد خراسان به عنوان دومین مجموعه فولادی در نیشابور، سالانه ۶۰۰ هزار تن مقاطع فولادی تولید خواهد کرد.
در آئین بهرهبرداری از این مجتمع فولادی علاوهبر محمدرضا عارف، سیدمحمد اتابک، وزیر صنعت، معدن و تجارت، غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضوی و تعدادی از مسئولان محلی نیز حضور داشتند.
شهرستان نیشابور با دو بخش سرولایت و مرکزی دارای چهار شهر «بار، خور، چکنه» و نیشابور است و با ۳۵۵ هزار نفر جمعیت در ۱۱۰ کیلومتری جنوب غرب مشهد قرار دارد.



نظر شما