۱۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۵
جاده چالوس مسدود شد

سرپرست پلیس راه مازندران از انسداد جاده چالوس بر اثر رانش زمین از ساعت ۱۲:۰۰ امروز خبر داد.

هادی عبادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مازندران با اشاره به انسداد جاده چالوس اظهار کرد: این جاده به دلیل رانش زمین در منطقه انارک، محدوده دزدبن، جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال در مسیر جنوب به شمال از ساعت ۱۲:۰۰ امروز مسدود شده است.

وی افزود: با توجه به حجم رانش و احتمال ادامه ناپایداری در این محدوده، این مسیرها تا اطلاع ثانوی بسته خواهد ماند.

سرپرست پلیس راه مازندران گفت: همکاران راهداری در حال ترمیم جاده هستند و پس از اتمام عملیات عمرانی، این دو محور بازگشایی خواهد شد.

وی با بیان اینکه تردد در این دو محور از سمت شمال به جنوب امکان‌پذیر است، بیان کرد: رانندگان باید برای سفر به شمال کشور از مسیرهای جایگزین، شامل محورهای هراز، سوادکوه و رشت، استفاده کنند.

عبادی خاطرنشان کرد: تیم‌های امدادی و راهداران در محل حضور دارند و عملیات بررسی و ایمن‌سازی مسیر آغاز شده است.

کد خبر 855250

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.